Followers

Saturday, 5 April 2014

Wedding Preparation : Bagi Kain Ela Bridesmaid

Hi & Assalammualaikum..

28 March 2014 (Friday), Selera Laman Perdana Putrajaya

Deal nak jumpa semua bridesmaid nak bagi kain ela untuk buat baju..
Jumpa kat putrajaya je senang..
Masa sangat suntuk, lebih kurang sebulan lebih baru nak bagi kat diaorang semua..
Minta-minta cepatlah siap..
Kalau tak, mau sy nangis atas pelamin tengok bridesmaid pakai baju carca marba..
Hehehehe!!~ :p


Umie, Qila, Nad, Lin & Ema je free malam tu..
Jane kerja.. Sarah pulak dah busy resepsi sebelah Ijat time tu..
Kita diskus mana yang ada je..

Sy mintak tolong kawan-kawan sy time majlis nanti..
Sebab kekurangan kakitangan untuk arrange kat semua nanti..
Ika dah dalam pantang..
Yang adik2 lelaki sibuk kat penanggah nanti..
Tinggal lah mak dengan kakcik je..
Mak pulak busy dengan salam tetamu je..
Jadi, kena jugak minta tolong kawan-kawan ku..
Weeee~ :p

Ni list tugas diaorang semua kena handle :-
1) Makan beradap, pulut kuning - Ema & Lin
2) Doorgift - Nadia,Qila & Sarah
3) Guestbook - Umie & Jane

Diaorang ni haru biru..
Bila diskus 1 bab, lepas tu ada je melencong ke topik lain..
Lagi-lagi si erma.. Merepek merabannnnnn..
Hhahahaha!~
Tapi enjoyyyyyyy..
Dapat lah jugak release tension masing-masing dapat gelak-gelak..
Lagi2 sy..
Dahi berkerut-kerut je macam-macam pikir..
T______T


Macam serius je topik di bincangkan..
Huhuhuhu!!~


Thanks korang datang malam tu..


Joe & Wan pon ada..
Kitaorang bincang, diaorang tak apa-apa yang di borak kan..


Eshat dah kenapa?
Pening ke nak kawennnggggg.. :p

Dekat pukul 12 baru gerak balik masing-masing..
Selagi tak ajak balik, taknak balik..
Seronok ye borak-borak..

Jumpa nanti korang..
Jangan lupa siap kan baju-baju tu..
Ada yang dah hantar tempah pon kain..
Harap-harap siap lah semua nya nanti..

Tudung diaorang diskus malam tu beli wide shawl kat kenanga..
Collect duit, lin yang pergi beli..

Love, Rina Ellisa

4 comments:

  1. salam sis.... ian jalan2 sini...

    waaaa B2B juga yer... semoga allah permudahkan urusan akak ye.... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wsalam.. Tq singgah sini :)

      Amin, InsyaAllah :)

      Delete
  2. Hahaha ! Teringat topik ema borak malam tu rasa nak gelak geguling masuk bawah meja opis ni. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. haru biru jadi nyaaaaa.. :p

      Delete