Followers

Wednesday, 23 April 2014

Wedding Preparation : Baju Melayu Family

Hi & Assalammualaikum..
14 Apr 2014, Monday

Runsing sangat nak carik baju melayu untuk family..
Kalau beli yang dah siap paling murah pon seratus lebih..
Haritu tengok kat FB Bak Tailor diaorang ada offer baju melayu RM99 je..
Terus zassssssss terjah FB Bak Tailor..


Kalau lah baju nikah eshat tak buat lagi, memang sy beli siap je kat sini..
Murah dan berbaloi sangat..
Colour yang ada pon cantik-cantik pulak tu..


Mint green pujaan hati ku..
Tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii apa kan daya..


Cuma service je slow sikit..
Sy buat payment 8 April, 14 April baru dapat parcel.. -.-'
Penat jugak lah kulur kilir ke pejabat pos nilai nak collect parcel ni..
Tapi time tu parcel tak sampai lagi kat situ..
Frustttt jeeeeeeee!!!


Tapi promosi baju melayu RM99 ni sah beli online je..
Tak boleh beli kat butik Bak Tailor..


 Taraaaaaaaaaaa!
Ni baju melayu untuk family sy..
Tapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!
Colour ni bukan yang sy nakkkkkkk Y____Y
Sy nak colour mint green macam kat atas tu..
Silap sy tak whatsapp gambar mint green yang sy nak tu..
Huwaaaa...

Bertambah runsing bila colour yang sampai bukan yang sy nak..
Pikir punya fikir, proceed jela colour ni..
Beli kain ela untuk jubah family pon kena ikut colour ni..
SobssSobssss.. Y___Y


Harga asal RM175, tapi ada promosi jadi RM99 je..
Jahitan dia memang kemas sangat..
Kain pon jenis yang tebal..
Sy beli 2 pasang dulu..
Sebab nak ukur saiz..
Kena beli lagi 3 pasang..
Mintak2 la ada stock lagi..

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment