Followers

Saturday, 19 April 2014

Wedding Preparation : Contact Lens

Hi & Assalammualaikum...

16 April 2014, Wed

Mula ingat nak ajak erma je share beli lens..
Bila open je kat group, amek semua nak..
Mari lah jemaah beli lens ramai-ramai.. :p

Dulu masa tunang, sy pakai lens brand ni..
Tapi dulu tak sempat nak amek gambar, lepas tu review.. T____T

Brand ni ada promosi..
Beli 2 contact lens, dapat free 1..
Jadi, sy pon carik lah sapa yang nak..
Sekali amekkkkkkkkkkkk..
6 set terus yang order.. :p


First batch sy beli 10 April..
Ada stock power yang tinggi takde kat kedai..
Kena order dulu..

 


16 April baru collect yang 2nd batch punya..


Dapat free casing banyak..
Dapat lah bagi sorang satu casing ni..



Tunggu jumpa diaorang weekend ni nak bagi..



Ni jenis natural bigger eyes..


Ni jenis super big eyes..


Klik website coloursoft kalau nak tengok lagi lanjut..
Kalau nak beli, boleh walk in je kat :-
 OOS Optical House Cawangan Bandar Baru Salak Tinggi Speang


Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment