Followers

Wednesday, 9 April 2014

Wedding Preparation : Corsage Family DONE.

Hi & Assalammualaikum..

Nak tutorial buat bunga kat bawah ni, klik SINI..
Senang je buat bunga ni..
Satu hari siap kalau tekun buat..

Lama jugak pending DIY corsage ni..
Time ade mood baru buat..
Time barang2 ada baru buat..
Kalau tak, terbiar je kat tepi katil.. :p


Taraaaaa!!
Siap dah..
Sy puas hati sangat dapat buat sendiri..
Lagi-lagi untuk family kan..
Kalau tempah je dah berapa..
Kalau nak jimat, DIY je..


Yang ni untuk family..
Yang corsage "baby" ni untuk anak ika..
Masa dah siap buat ni, anak dia tak keluar lagi..
Jadi sy letak je la nama baby..
Takpela pakai je.. =D


Yang ni untuk bridesmaid & pengapit..

Yeyyy!!
Siap pon..

Love, Rina Ellisa

4 comments: