Followers

Tuesday, 8 April 2014

Wedding Preparation : DIY Kotak Doorgift

Hi & Assalammualaikum..

6 April 2014, Bagus Marketing Kajang

Hasil survey haritu, akhir nya dapat jugak beli ber bundle bundle kotak doorgift idaman hati..
Mula-mula macam takde stock kat Bagus Marketing Kajang tu..
Lepas tu diaorang check stock kat stor, nasib baik ada..
Rezeki sy lah time tu ada..

Time tu pergi sorang-sorang je beli..
Kena ambik kereta, drop sekejap depan kedai, staff diaorang yang tolong angkatkan masuk dalam bonet..
Dah la berat 2 bundle besar tu..




Sampai je rumah, terus mintak tolong kakcik lekat kan doily paper atas kotak doorgift ni..
Buat sikit-sikit lama lama habis dah...
Tak sabar nak isi barang dalam kotak ni pulak..



Total purchase kotak doorgift 1100pcs dengan harga RM140..
1 rim - 500pcs RM60..
Jadi sy beli 2rim dan tambah extra 100pcs..

Info :- 
Bagus Marketing Sdn Bhd
Tel No : 03 - 8736 5688

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment