Followers

Tuesday, 22 April 2014

Wedding Preparation : DIY Signage

Hi & Assalammualaikum..

22 Apr 2014, Tuesday

Mintak tolong lin design kan signage..
Saje nak manja-mana dengan dia.. 
Hehehe.. :p
Lin pandai sikit design2 guna software ni..



Yang ni first draft..
2 3 kali jugak ubah design..
Nasib la lin layan je permintaan ku..
Huhuhuhu..






Yang ni final draft..
Simple & nice..
Sy suka..
Thank you lin!


Liminate filem ika punya..
Guna time wedding dia dulu pon tak habis..
Guna sikit je time tu..


Signage side sy..
Get ready nak di liminate..








Signage untuk side eshat..
Sy buat kan sekali..
Nanti tak payah dia nak buat kat umah dah..
Buat sekali senang, sekali jalan..



Taraaaaa siap da!
Eshat punya signage banyak gila arrow..
Entah dari sudut mana dia nak letak tak tau..
Hahaha..
Make sure guna ye B..
Tak guna nahas!
Hahahaha.. 
Sempat ugut lagi tu.. :p

Kalau nak mintak lin design kan signage, email kat dia lelean.j.aziz@gmail.com
Tu pon kalau dia layan request orang lain..
Hehehehe..

Oh ye!
Sapa nak plastik liminate ni, roger sy..
Sy ada banyak lebih ni..

Love, Rina Ellisa

2 comments: