Followers

Friday, 11 April 2014

Wedding Preparation : Fitting Baju Songket

Hi & Assalammualaikum..

26 Mac 2013, Wednesday



First time sy tengok eshat pakai baju songket ni macam Mat Daud Kilau..
Hahahahaha..
Macam ada yang tak kena la bila eshat pakai..
Ke mata sy je nampak tak kena..
Hmmmm entah lah..

Bahu, lengan, labuh seluar semua ok..
Tak payah orter dah..
Cuma tak siap sepenuhnya lagi..
Cangkuk seluar semua belum letak..

Tanjak pon ok Kak Zura tempah kan..
Design memang sama dengan contoh kitaorang bagi..

3 Apr 2014, Thursday

Baju songket eshat siap dulu, baru baju sy siap..
Seronok giler tengok baju dah siap ada pearl pearl semua..
Rasa memang tak sabar sangat pakai baju wawen..
Hehehehe.. :p

Macam biasa, lepas keje je free boleh pergi fitting semua..


Bila dah pakai, rasa macam gemukss pulak..
Hikhikhik..
Nampak besar nye punggung sy dalam gambar ni..
Agagagaga.. 

Veil pon tempah sekali dengan Kak Zura..
Sy request nak pendek2 je..
Taknak labuh2 sangat..
Tak suka..
Kak zura buatkan just nice je..

Sy suka sangat sangat baju songket sy ni..
Kak Zura jahitkan baju songket ni, pearl pearl semua kakak dia buatkan..
Memang kemas jahitan diaorang dua beradik ni..


Baju semua ok cun dah..
Tinggal kak zura nak touch up sikit je lagi..
Lepas tu dah boleh ambik hantar dobi..
Yeyyyyy!!!

Love, Rina Ellisa

9 comments:

  1. Memang baju ni kita paling suka ! Lawa !!!!

    ReplyDelete
  2. wahhh cantiknya..nampak menyerlah bila tambah pearl2 tu. selamat pengantin baru kak rina. :D

    ReplyDelete
  3. Awk, semua baju semua awk tempah ek? Nak no tepon, nk tanye semua. Hihihihi. Price sume mcm ne. Nk tauuuu. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ayu, email rina no tepon ayu tau.. :)

      ni email rina_ellisa@yahoo.com

      Delete
  4. Dear..
    Plz emel sy awk tmph kt mne n hrge sume..
    Sy igt nk tmph 1 set jgk..hihi
    sharifatul_hana@yahoo.com

    ReplyDelete
  5. Dear..bape awk tempah ni. Kt mane kdai nye?

    ReplyDelete
  6. Berminat juga...boleh tahu detail..whatssp kite 019 9710154

    ReplyDelete