Followers

Friday, 11 April 2014

Wedding Preparation : Perfume Hantaran

Hi & Assalammualaikum..

3 Apr 2014 (Thursday), MTB KLIA

Lama dah plan nak beli perfume hantaran kat MTB KLIA..
Haritu free, larik jap pergi dengan akak-akak opis..
Dah sampai sana, memang akan confius nak beli yang mana..
Plus bau macam-macam, pening kepala..
T___________T


Dalam banyak2, macam suka bau gucci..
Try hugo boss macam tak sedap je..

Last sekali, amek pon yang gucci..
Esok nya datang balik collect perfume..
Sebab diaorang nak balut untuk hantaran..
Kak faezah kautim dengan SA kat kedai perfume ni..
So, dapat lah free gift lebih sikit.. :p


Saya punya barang 1 je paperbag..
Yang lebih tu kak faezah punya..
Hehehehe.. :p



Haaa saya pilih yang ni untuk bagi kat eshat..
Kitaorang staff MAHB dapat 20% beli perfume..
Berbaloi baloi..
Kat midvalley sy tanya harga perfume ni RM300 lebih ke atas.. 
T____T

Kualiti perfume-perfume kat airport jangan risau..
Di jamin original..
Meh sapa nak sy beli kan, roger-roger tau.. :p

pssstttt : to annon, #akuyangbelikauyangpanas! 

Love, Rina Ellisa

6 comments:

  1. Okay cun ! Boleh guna staff price awak , nanti kite g beli jom. Ehhhh. :P

    ReplyDelete
  2. best kan baunya..eshat suka x?.hehehee..nnt kita kautim lagi nga yun tu..hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. best kak bau dia.. terbaik..

      Berani eshat tak suka bau dia.. Hahahahaha..

      Ok cun.. Nanti kita kautim lagi dengan Yun.. Yeyyyy!!!

      Delete
  3. oh mai gad. awat hana baru bace ar entry ni. hana beli hugo boss rm400 ke atas. bencinye... baru bace... rinaaaaa......

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke hannah..

      Sorry.. Y___Y

      Rina baru post entry ni..

      Takpe2, lepas ni hannah nak beli perfume, roger je rina ea.. :)

      Delete