Followers

Friday, 11 April 2014

Wedding Preparation : Survey Katil.

Hi & Assalammualaikum..

Pening nak decide nak beli katil yang mana..
Taste sy & eshat tak sama..
Y____Y

Sy whatsapp kat eshat gambar2 katil ikea kat bawah ni..
Tapi ada 2 design je dia berkenan..


Yang ni RM469..
Eshat suka design yang ni..


Yang ni RM649


Yang ni RM849


Yang ni RM399


Yang ni RM235..
Design yang ni pon dia suka..
Tapi sy tengok biasa-biasa je..
Wuuuhuuuu.. :p


Yang ni RM379..
Design ni paling sy suka..
Tapi eshat cakap macam katil bujanggggg..
Y___Y

Sy berkeras jugak nak beli katil ikea..
Tahan sikit kualiti nye..
Eshat cakap kita servey tempat lain dulu..
Huwaaaaaaaaaaaaaaaaaa T_____T

Last2, sy cakap kat dia, whatsapp design macam mana dia nak..
Sekaliiiiiiiiiiiiii..
Terbeliak mata ku tengok gambar2..
Hahahaha.. :p





Taste dia nak katil macam kat hotel-hotel tu..
Comfeter tebal-tebal..
Amboiiiiii.. :p
Dia suka yang ada border kat kepala..
Boleh sandar-sandar..

Ok ok lah..
Nanti kita survey dulu ye sayangku :)

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment