Followers

Monday, 7 April 2014

Welcome My Nephew!

Hi & Assalammualaikum..

4 April 2014 (Fri), Hospital Tengku Jaafar Seremban

Weekend lepas ada kursus hari jumaat sampai ahad..
Nasib baik dekat je la dengan rumah..
Badan je kat hotel tu..
Hati perasaan minda semua ingat kat family..
Tak dapat tengok andung kat hospital..
Lagi-lagi ika bersalin hari jumaat tu..
Bertalu-talu lah dia hantar gambar kat whatsapp..
Dapat tengok anak buah dari fon jela..
SobssSobsss.. Y___Y

Ika bersalin "ikut tingkap"
Pagi tu dia ada check up doctor..
Lepas tu tah macam mana terus doc refer hospital terus..
Duduk dalam labour room 4 jam, baru bukak 4cm..
Tapi kepala baby taknak turun..
Jantung baby lemah..
Last sekali kena operate..

Nizam whatsapp pukul 710pm macam tu cakap ika dah dalam labour room..
Pukul 745pm macam tu dah bersalin..
Eh! cepat nye dia bersalin..
Alhamdullilah ika & baby selamat..

Hari ahad baru keluar hospital..
Tapi baby singgah umah wan kat rembau dulu..
Malam baru balik umah nenek salak..
Malam la sy baru sempat tengok dak dobok ni.. :p


Cakkkkkk!!! =D
Nama sy Muhammad Izz Rizqi Bin Mohd Nizam..
Berat sy 2.7kg..

Mula-mula mak bagitau 2.9kg..
Tapi ada silap ke macam mana..
Rupanya 2.7kg je..
Pipi dobok macam buah apple..
Rambut lebat perang-perang sikit..
Mata sepet, hujung mata lentik..
Hihihihi!!~ :p

Gambar full takleh share..
Ibu nya tak bagi..
Nanti tunggu besar sikit, maklong letak lagi gambar awak kat sini ye Rizqi..

Adik-adik kecik jeles ika & mak buat tak peduli je kat diaorang..
Hahahaha..
Masing2 buat perangai..
Nak perhatian angah dia lattuw.. :p

Wedding maklong ni, maklong buat kan baju melayu Rizqi ye.. :)

Love, Rina Ellisa

2 comments:

  1. Alolololo omeynyaaaaa mata dia cepet cepet. Mesti ikut muka Ika banyak ni. :D

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum Rizqi.

    Congrats Rina dah jadi maklong!

    ReplyDelete