Followers

Tuesday, 13 May 2014

Alhamdullilah.

Hi & Assalammualaikum..

Alhamdullilah selesai.
Syukur sangat..

Dari sakit kepala, pening-pening lalat, stress..
Selesai jugak majlis perkahwinan saya..
Nanti sy review pasal wedding sy..
Sekarang tengah busy sikit angkat-angkat barang nak pindah rumah..

Terima kasih tak terhingga untuk mak, adik-adik..
Terutama mak..
Mak malam lepas majlis haritu, terus demam.. :(

Terima kasih utk sedara mara yang rewang masak..
Kawan-kawan yang banyak tolong bantu macam-macam..
Hanya tuhan je dapat balas jasa semua yang membantu sy membina masjid..

Banyak sangat cerita nak share, nak lekat kan dalam blog ni..
InsyaAllah dengan izinNya, sy share pasal wedding saya..
Macam-macam cerita ada..
Sekarang tengah amek mood nak update blog balik..
Lama sangat cuti kahwin ni.. HAHAHA..

Life pon totaly dah berubah..
Dulu bujang, sekarang dah ada suami.. weee.. :p
Pagi-pagi kena bangun sedia kan breakfast, kena pikir lunch nak masak apa..
Dulu bujang, pukul 9 10 belum tentu celik mata.. Hahaha...
Sekarang slow-slow layan perubahan hidup..

Terima kasih kawan-kawan yg sudi datang majlis sy..
Luangkan masa meraihkan majlis sy..
Terima kasih semua..



Nah bagi satu gambar.. :)

Love, Rina Ellisa

16 comments:

  1. alhamdullillah. turn hana pulak k. haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeyyyyyy!! tak sabar ni..

      nanti bagi kad tau hannah :)

      Delete
  2. Fuuhhh fuhhhh tiup habuk. Hahahaha. Ni bukan sawang je , semua ada. :P
    Selamat pengantin baruuuuu makcik. <333

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahaha.. bersawang teruk dah ni makcik.. :p

      Thanks makcik.. :)
      Muaxhhh!!

      Delete
  3. selamat pengantin baru Rina..cantik2 gambar saila nmpk dalam IG photographer Rina..cantiksssssss sangatssss :)
    sorry ye x dapat dtg :(

    ReplyDelete
  4. Tahniah rina,, kurusnya rina ni.. cantik gojes gojes pulak tuu hewhewhew.. Selamat pengantin Baru! :)

    ReplyDelete
  5. Tahniah rina. Semoge bahagua sampai syurga ♡

    ReplyDelete
  6. selamat pengantin baru kak rina. nampak manis ja gambar tu. tak sabar tunggu next story. :)

    ReplyDelete
  7. so pretty!congratulations <3

    ReplyDelete
  8. wahhhhh....canteknyaaa!!! tahniah pretty bride... cepat update review wedding yunk.. cheq xsabaq nk tgk more and more... :)

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah selesai sudah., barakallahulakuma rina.

    sy follow sini , kalau sudi follow sy balik
    http://afasz/blogspot.com

    ReplyDelete