Followers

Thursday, 15 May 2014

First Time Beli Barang Dapur

Hi & Assalammualaikum..

14 May 2014 (Wed), Mydin Kota Seriemas

Sebelum check in pindah masuk rumah sewa, pergi mydin dulu beli barang keperluan apa yang takde..
Kalau boleh semua nak kaut masuk troli.. 
Hehehehe..
Kawal je nafsu ni..
Kita amek mana yang perlu dulu..
Nak beli barang-barang basah peti ais takde lagi kat rumah sewa tu..
Beli la barang-barang kering dulu macam kunyit garam beras minyak kelapa dan segala benda..


Pilih suami ku jangan tak pilih..


Penuh troli.. Dah kena hint stop amek-amek barang dah ni..
Hahahaha..
Cukup-cukup la dulu, nanti boleh beli lagi..


Haaa amek menjela resit..
Sukanyaaaaaaaaa first time beli barang-barang dapur dengan suami kita..
Nampak sangat dah masuk level lagi satu dalam hidup iaitu jadi BINI ORANG..
Hahahahaha.. =D

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment