Followers

Friday, 30 May 2014

Lunch Date - Pastamania KLIA2

Hi & Assalammualaikum..

28 May 2014 (Wed), Pastamania KLIA2

Sementara tunggu urusan kerja selesai di KLIA2, kitaorang cari tempat makan nak isi perut dulu..
Sy teringin nak makan pizza kat Pastamania..
Ajak2 akak-akak opis ni try kat situ..

KLIA2 ni ada shopping mall..
Di sebabkan haritu datang ada urusan kerja, tengok kedai2 tu dari jauh jela..
Kitaorang ada masa untuk makan je.. 
Takpe, nanti datang lagi bawak suami kita.. Hahaha.. :p

Cantik deco-deco kat kedai Pastamania ni..
Kalau nak chill2, rilex2 makan pizza boleh la datang sini..
Harga pon mampu milik la..
Kat kedai ni lebih pada pizza & pasta..
Jangan cari nasi pulak kat sini..


Menu..


Breakfast..


Appetisers..


 Beverages..


Pasta..


Pasta lagi..


Pizza..


Seat kids pon ada..


Desserts..

Semua menu yang ada tanda star highly recommended..

Boleh tahan lama jugak nak tunggu order sampai..
Kitaorang datang time waktu kemuncak memang la..
Tengok orang meja belakang datang kemudian dah dapat dulu..
Sabar sabar sabar..


Sy punya Mango Juice RM5..


Kak Ana punya.. Sorry lupa kak Ana minum air apa..
Harga RM3-RM7..


Kak Nad minum ni..
Pon lupa air apa.. Huhuhu..


Sy makan Hawaian Pizza 7" RM12.90
Memang ngam2 untuk makan seorang saiz 7" ni..
Sedap!


Menikmati Pizza Pastamania..
Tengah lapar kalau boleh pinggan pon nak telan..
Hahaha..
Tapi makan pizza kat sini sos cili tiada..
Makan la kosong kering cam gitu..


Kak Ana makan ni..
Macam biasa bila dah lama baru nak update entry, harga semua lupa.. :p
Tapi harga lebih kurang RM14 - RM18 je..
Yang ni serius sedap..
Memang kena la tekak melayu yang kita-kita ni kurang makan-makan benda macam ni..


Kak Ila makan ni..
Pon sedap..
Harga dalam RM14 - RM18..


Kak Nadia makan Pasta Meatball Tomato Base RM12.90..
Masam sikit..


And last sekeping gambar dalam suasana kedai Pastamania..
Suka sangat-sangat deco kat sini..
Lepas makan, jom la pergi setel kan urusan kerja..

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment