Followers

Sunday, 15 June 2014

Floria 2014

Hi & Assalammualaikum..


15 June 2014 (Sun), Putrajaya

Malam ika ajak pergi Floria Putrajaya..
Eshat balik kerja petang tu, siap2 lepas magrib gerak pergi..



Tahun ni masuk floria kena bayar ye..
Takde free dah..
RM3 untuk dewasa, RM1 untuk kanak-kanak..



RM3 seorang..





Masuk-masuk je, terus jumpa payung colourfull ni..
Cantik sangat..
Ramai pulak tu orang ambik gambar kat situ..
Takyah nak malu-malu nak selfie ke apa..
Memang jadi tumpuan orang amek gambar kat situ..





Kitaorang pon selfie jugeee.. :p


Gambar sorang2 pon nak jugeeeee..









Jalan depan sikit dari payung kaler-kaler tu ada stage, ada show orang api-api ni..
Hebat tau diaorang ni!





Lepas tu pusing2, jumpa flower fan ni..
Cantik pulak bila di letak banyak-banyak..
Kalau ada angin, berpusing la semua..
Cantik!


Itik dalam taman Di Raja..


Susah nak mencarik mak adik-adik semua..
Dah la besar floria tu..
Mak ika call bagi direction pon, sy blur blur nak carik..
Nasib baik jumpa.. Hahaha..
Duduk makan nasi ayam mas dulu, baru jalan-jalan..
Nasi ayam mas tu mentah!
Apooooo laa!



Suka gambar ni..
Macam gambar raya.. Hehehe..
Tapi tak semua ada time ni..
Yeyyyy!! Tahun ni raya beramai-ramai..













Jalan sikit amek gambar..
Mak pon dah malas layan kitaorang..
Hahahaha..



Suruh ameer tulis nama dia kat guest book yang ada..
Dia tulis "Ameernaroto"..
Lepas tulis tu dia gelak-gelak.. HAhahaa..
Ni semua pengaruh TV!



Sebelum balik, nak lagi amek gambar kat payung ni..
Kata cantik, kena la amek gambar banyak-banyak..



Selfieeeee!



Pengantin baru & pengantin lama.. :p


Memula ok je bergambar..



Yang ni dah start sawan gambar..
Ekekekek :p






Lepas tu elok balik amek gambar cantik-cantik! =D



Happy girl! =D

Gambar-gambar bunga takde..
Malam nak amek gambar apa yang nampak..
Gambar kitaorang nampak laaaaa..
Memang tak menikmati bunga-bunga yang ada betul lah kitaorang ni..
Hahahaha..



We olls naik motor je malam tu..
Lama dah tak merempit..
Hahahaha..
Balik rumah terus Zzzzzzzz..
Esok nak kerja..

Love, Rina Ellisa

2 comments:

  1. Kita tak sempat pergi pun tahun ni. sentap. hahaha. T_T.

    p.s : sabtu lepas elok pre wedd , nampak ika. hahaha. malu weh ! :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha yke.. tu ika cakap jumpa kak nad siap pakai bulu mata palsu.. Ngeee ;)

      Delete