Followers

Friday, 13 June 2014

Lunch Date - Ayam Penyet AP Alamanda

Hi & Assalammualaikum


13 June 2014 (Fri), Alamanda Putrajaya

Plan asal nak ke IOI Mall puchong kak faezah nak carik barang..
Di sebab kan ada benda tak dapat di elakkan, break lunch kitaorang kat Alamanda je..



Otw ke Alamanda..
Muka gebus masing-masing.. HAHAHA!

Sy teringin nak makan Ayam Penyet..
Sebab macam dah lama je tak makan..
Terus la kitaorang mencari kedai Ayam Penyet AP..



Time untuk order..


Air bandung ni RM8.50 kalau tak silap..
Cukup minum untuk 4 orang..



Kak Faezah, Kak Dayah & Kak Nad order AP Ayam Penyet ni..




Sy order Ikan Lele Penyet..



Add on menu Ubi Kentang Goreng..
Boleh la makan untuk kudap-kudap..



Amek gambar dulu..
Table belah dalam full time tu..
Memang tengah peak hour, lagi-lagi hari jumaat tengahari..
Dah agak berpeluh sikit duduk kat luar, baru lah ada table kosong kat belah dalam..

Masa otw nak mencarik kedai Ayam Penyet AP ni, lalu dan ternampak la sale kat Nose ni..
Pusing2 jap usha. lepas makan datang balik kedai tu..



Flat shoes bermacam-macam design..







Wedges pon ada..





Boleh tahan cantik2 heel nye..
Tapi mengenangkan bila lah nak pakai kasut tinggi2 tu, tak jadi lah amek..
Kalau sape gila heel, boleh la beli..




Lama jugak lah pusing-pusing carik kasut mana yang berkenan..
Saiz yang ada atas ni je..
Takyah la nak request saiz-saiz sendiri..
Cari la apa yang ada..

Kitaorang dapat beli 2 harga RM69 tu..
Maksud nya, RM 69 dapat 3 pasang kasut..
Kak Dayah beli amek 3pasang RM69 tu, Sy share dengan Kak Nad..
Kak Nad amek dua pasang kasut, sy 1 pasang kasut je..
Dapat lah jugak satu pasang kasut..
Macam dah lama je puasa beli kasutttttt.. :p

Ralat tengok2 kasut, pukul 3pm baru gerak balik opis..
Hahahaha..

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment