Followers

Tuesday, 1 July 2014

Movie Date - Transformers

Hi & Assalammualaikum..


27 June 2014 (Fri), Alamanda Putrajaya

Awal-awal eshat dah mintak tolong kawan dia yang kerja kat GSC alamanda beli kan tiket wayang..
Transfer duit siap-siap, hari khamis member dia dah tolong beli kan..
Senang, sampai je alamanda collect tiket, tak payah frust awal-awal sebab tiket sold out..

Lagipon lama sangat dah kitaorang tak tengok wayang sebelum kahwin haritu..
Kira nya yang ni first movie date lah bila dah kahwin..



Tengah jalan, sempat stop jap snap gambar tiket..
Haiyaaaaa..
Wayang kitaorang pukul 1125pm.. Harga tiket RM19 seorang..
Memang mintak midnight punya..
Kang kelam kabut pergi alamanda lagi, nak tunggu eshat balik kerja siap semua lagi..
Senang amek yang lambat terus..

Terjebak bila keluar je cerita transformers ni nak tengok, bila last week ada keluar transformers 2 ke 3 tah kat tv3..
Eh kenapa best sangat cerita transformers ni.. 
Terus ajak eshat tengok bila dah keluar nanti..
Selalu nye sy layan macam macam tu..
Tak lah fanatik sangat nak tengok wayang bila cerita panas-panas lagi baru keluar panggung..
Tapi kali ni macam sawan je nak terus tengok cerita memang panas-panas lagi..
Hahaha..



Kat escalator pon boleh pose.. T___T




#OOTD
Seluar belang rimau beli kat office..
Ada jual-jual kat bawah, beli la satu..
RM10 je tau.. Hihihi..
Alaaaaa malam pon.. 
Sapa nak tengok.. Hehehehe..




Best cerita ni..
Nora bagi 5 bintanggggggggggg..
Hehehehe..
Korang pergi la tengok sendiri..
Sy nak cerita tak reti lah..
Tengok reti lah..
Hahahaha..



Eshat first time tengok wayang 3D..
Pening kepala kata nya..
Haaaa nak tengok sangat kan yg 3D punya..
Sy pulak bila tengok cerita 3D, dari mula cerita sampai habis cerita akan sendal jela cermin mata 3D tu dengan jari..
Dah la pakai spek, nak pakai lagi spek 3D tu..
Memang azabbbb..

Cerita ni lama giler..
Pukul 220am baru habis..
Tak singgah mana pon, terus chawww balik..
Nampak bantal tilam je dah lepas tengok cerita ni..
Huhuhu..

Love, Rina Ellisa

1 comment:

  1. Untunggg ar dah tengok Transformers. Tak sempat tengok lagi ni. Busy. T_T.

    ReplyDelete