Followers

Sunday, 15 June 2014

Ngeteh Cendol

Hi & Assalammualaikum..

15 June 2014 (Sun), Taman Cempaka Nilai

Ema call tanya kat mana..
Sy time tu otw balik rumah mak salak..
Dia tanya tak bukak whatsap ke?
Bila sy bukak je whatsapppppppppppp..


Dia bagi gambar ni kat group..
Huwaaaaaaaaaaaaaa sedap nye lin main masak-masak kat rumah ema..
T____T


Nasib baik diaorang baik hati siap tapaukan lagi untuk kawan dia sorang ni..
Hihihi.. :p
Thank you ema lin bekalkan aku spagethi & meatball ni.. NyummNyummm!!!
Tak sempat nak balik makan kat rumah, tengah ngeteh cendol sy bedal dah spagethi ni..

Kebetulan ema nak balik rumah mak dia, lin pon nak balik rumah mak dia..
Kitaorang keluar minum la kejap petang tu..
Rasa macam dah lama sangat dah tak keluar petang minum-minum..
Dulu duduk rumah mak masing-masing pantang free, keluar je minum..
Ema la jadi tukang amek kitaorang kat rumah..
Hihihi.








Muka masing-masing tak boleh bla..
Sebab muka polos habis tak calit bedak apa pon..
Ekekekek.. :p


Hehehehe.. Selfie dalam kereta..
Nasib baik lin bawak je monopod dia..
Ema lin nak makan cendol..
Pusing2 carik nasib baik jumpa kat Taman Cempaka Nilai..
Balik singgah SR ema nak beli kek untuk mak ayah dia, lepas tu terus chaw balik..


Ema bagi kitaorang kain ela..
Sy dengan lin berebut-rebut pilih..
Apa yang lin amek, sy nakkkkkkk..
Hahahaha..
Tq ema bagi kain ela, tq lin buat spagethi untuk kitaorang..

Love, Rina Ellisa

2 comments:

  1. Nak juga !!! Ema tak adil. Hahahaha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha.. pergi carik ema sekarang tuntut kain.. =D

      Delete