Followers

Saturday, 28 June 2014

Portluck - Birthday Celebration, Farewell, Sambut Puasa

Hi & Assalammualaikum..

Last P&D buat birthday celebration Feb 2014..
Masuk bulan 3 4 5 6, tak sempat-sempat nak sambut birthday staff..
Haritu semua orang busy dengan opening KLIA2..
Ni sempena nak puasa, nak meraikan staff yang naik jawatan ke tempat lain, sambut sekali birthday..
Kang ade yang sedu sedu tak sambut birthday diaorang kat opis..
Huhuhu..

Lama dah tak buat makan-makan, rindu nak ada macam-macam menu..
Ni dah buat portluck, macam-macam ada..
Larat tak larat je nak makan..

Antara menu yang ada :-


Laksa me homemade dari Kak Faezah..
Terbaik dari ladang..
Semuaorang berebut-rebut amek.. 
Mee habis, kuah banyak lagi..


Bubur nasi homemade dari Kak Ana..
Pon terbaik dari ladang..
Kalah bubur mcd tau..


Spagethi..
Tak sempat rasa..


Pizza homemade dari Kak Jah & Kak Nadia..
Pon terbaik jugak ni..
Mengidam nak makan pizza, sekali ada jugak staff yang bawak..
Siap buat sendiri lagi..


Tapai homemade dari Cik Ros..
Lama dah tak makan tapai.. 
Bila dapat makan nikmat nye..
Wiwiwiwiw..


Nasi goreng homemade dari big bos Cik Ina..
Tak sempat nak rasa Y___Y


Cheese Tart..
Akak2 ni cakap sedap..
Tapi sy tak reti makan..
Huhuhu..


Sandwich..


Biskut marie sy..


Roti canai bukan homemade..
Beli je kat kedai..


Kek Lapis..


Apam..


Nasi lemak..


Telur hancur..
Dapdapdapppp..


Keledek goreng rasa nya..


Kuih kemboja..
Tak sempat nak makan..
Tengok kuih ni, teringat kat arwah andung..
Andung suka buat kuih ni..
Hmmmm :(


Air paling sedap masa tu..
Sebab yang lain-lain takde bawak air..


Macam-macam ada..
Seronok dapat makan macam-macam..



Cake kak aida beli kat Sama Sama hotel..
Sedap & cantik gilosss.. 
Happy birthday uolls!!




Acara potong cake..
Lepas tu bagi hadiah birthday semua..
Kitaorang tak sempat pon nak posing-posing..
Lepas je makan, masing2 kelam kelibut buat keje, ada yang ada meeting..
Memang tak sempat nak bergambar sakan..

Happy Birthday uolls & Selamat berpuasa!

Love, Rina Ellisa

1 comment:

  1. sedapnya tgk makanan ni...terus rasa lapar...huhuhuhu

    ReplyDelete