Followers

Tuesday, 10 June 2014

Tea Tarik Place, Ayer@8 Putrajaya

Hi & Assalammualaikum..

13 May 2014, Tuesday

Eshat bagitau ada tempat baru bukak kat putrajaya..
First time dulu pusing-pusing je kat situ tengok apa ada..
Kali kedua datang lepak minum kat situ..




Kitaorang try minum kat Tea Tarik Place ni..
Cantik deco kedai ni..
Macam ngeteh kat kedai-kedai kopi..
Macam kerusi meja kat makmal sekolah pon ada..


Ayer @ 8 ni tepi tasik..
Nampak dari jauh masjid besi putrajaya..


Belakang tu blogger Cujen..
Selalu jadi silent reader blog dia je, kebetulan terjumpa dia kat situ..
Tengok dari jauh jela.. Nak tegur, tapi takpelah.. :p


Tea tarik sedap mabeles!


Roti canai pon sedap!


Total makan RM13.34 termasuk 5% tax..

8 June 2014, Sunday

Haritu weekend kat rumah mertua, sebelum balik rumah sewa ajak eshat ngeteh kejap kat Tea Tarik Place..
Teringin pulak nak pekena tea tarik & roti canai kat situ..



Menu drinks..


Menu meals..
Kalau tengok harga roti canai boleh telan air liur...
Tapi nasib baik sedap roti canai kat situ..


No meja..


Datang kali kedua roti canai dah habis.. Y___Y
Kempunan roti canaiii.. SobbSobsss..
Makan jela nasi lemak..
Tapi nasi lemak diaorang tak sedappppppp...


Tq suami melayan je kerenah isteri mu nak ngeteh di malam-malam hari.. =D


Paksa eshat amek gambar candidddd..
Ekekekek.. :p


Gedik tak?????
Hehehehehe.. :p


Dah habis makan, terus balik..
Sok nak kerja dah..
Cukup-cukup la ambik mood nak masuk opis esoknya..
Sebab dah lama sangat cutiiiiii.. T____T

Love, Rina Ellisa

2 comments: