Followers

Friday, 27 June 2014

Topap U Mobile Dapat Free Barang!

Hi & Assalammualaikum..


25 June 2014, Wednesday

Sy pengguna U Mobile tegar..
Tiap-tiap bulan sy akan beli prepaid untuk internet..
Nak pakai bill internet tiap-tiap bulan rasa membeban kan..
Rasa macam terikat ada komitmen nak kena bayar setiap bulan..
Macam sy beli internet prepaid ni, kalau rasa taknak pakai ke internet bulan tu, takpayah beli..
Tapi setakat ni tak pernah miss tiap-tiap bulan beli prepaid U Mobile..
HAHAHA..

Zaman sekarang ni zaman pakai smartfone..
Semua benda pakai internet..
Lagi-lagi kalau berurusan guna whatsapp je..
Jimat kredit kalau nak borak panjang-panjang ke kan..



Bila dapat tahu U Mobile ada promosi, terus laju-laju dapat kan..
Tapi valid kat 7 eleven je..
Kalau beli prepaid RM30 dapat free air isotonik revive 1 botol..
Kalau beli prepaid RM50 dapat free air isotonik revive 1 botol dan 1 cup maggi..
Promosi ni valid sehingga 31 Aug 2014 sahaja..

Sy dah beli pon topap RM30..
Sebab tiap-tiap bulan sy memang beli topap RM30 je untuk langgan internet RM28..
Dapat lah free air isotonik..
Balik rumah berebut minum dengan eshat.. HAHAHA..
Sy ada 2 bulan lagi boleh join promosi ni..
Yeahhhh!

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment