Followers

Wednesday, 18 June 2014

World Cup 2014 - German VS Portugal

Hi & Assalammualaikum..


17 June 2014 (Mon) Restoran Ali Maju Kota Warisan

Malam tu ika singgah rumah hantar barang..
Sambil tu minum-minum la kejap kat rumah..
Tetiba pukul 12tengahmalam eshat ajak tengok bola kat mamak.. T____T
German pulak main pagi tu..
Memang dia kena tengok la..

Tukar baju pakai tudung, terus zasss carik mamak yang berdekatan..
Kita try test mamak yang baru bukak kat area kota warisan ni..
Sampai2 je mamak, game dah start..
Time ni orang tak ramai lagi..




Amboiii tekun nye tengok..
Kalau bini bini hilang kat sebelah pon tak perasan agaknyaaaaaa.. 



Hi B sampai gigit jari ke? Ekekekeke.. :p



Dah 1215 orang dah start ramai..
Riuh rendah jadi nya kedai mamak tu..
Siap ada bawak hon lagi..
Kalau gol, diaorang tiup..
Happening gilerrsssss..



Lelaki dengan bola tak boleh pisah..
Kalau game pukul 3pagi pon sanggup tengok.. Y___Y



Eh tak nampak pulak mata eshat!



Ha ni baru nampak..
Hehehehe :p



Muka ika macam nenek tua..
Ekekekeke.. P



Beriya-iya ha makan roti canai..
Senget-senget muluttttt..



Nizam dengan eshat seronok je tengok bola..
Sy ika dah bosan dah..
Main tab pon takde benda..
Tengok table sebelah macam sedap je dia makan roti canai pisang..
Try la order satu.. Tak pernah try, kita try..
Nasib baik sedap roti canai pisang tu..
Sy selalu makan roti canai biasa jeeeee...
Tomyam ika order pon sedap.. Ada gerai melayu kecik kat kedai mamak tu..

Game habis, german menang..
Tak sia-sia mak incik teman eshat malam tu.. Hahahaha..
Tido senyum la eshat malam tu..
Nizam bengang portugal kalahhhh..
Hahahahaha...

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment