Followers

Sunday, 20 July 2014

Handsock Lace

Hi & Assalammualaikum..

Sape mencari jugak handsock lace ni macam sy?
Dah lama sy cari benda ni..
Kalau boleh nak COD je.. Tak nak pos-pos..
Lambat dapat kat tangan.. Huhuhu..
Jadi nya, macam biasa mintak tulun kat pakcik google la..
Dah google, sekali jumpa kat bangi ada yang COD handsock lace ni..
Ni blog, klik SINI..




Antara koleksi warna handsock lace..
Kredit dari blog owner..
Nak tengok warna lain, boleh pergi terus blog owner tu..
Sy whatsapp kat owner tu tanya kalau beli borong berapa, deal jumpa kat mana semua..
Kebetulan ika ada area bangi haritu, minta tolong dia amek kan je..



Tadaaaa!!!
Sy beli warna hitam & blue..
Sy suka sangat sangat handsock ni sebab ada lace kat hujung lengan tu.. =D
Dapat pon handsock lace ni..
Yeyyyyy!!!

Contact Number : whatsap 0179018006 , Harga RM10/1PC, Nak borong pun boleh..

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment