Followers

Friday, 25 July 2014

Iftar With Geng 14

Hi & Assalammualaikum..

24 July 2014 (Thurs), Bangi Golf Resort Bandar Baru Bangi


#Gambarselfie
Member2 eshat whatsap gambar diaorang otw dalam kereta ke bangi..
Kitaorang nak jugak share dalam group.. HAHAHA..

Tunggu eshat balik kerja semua, pukul 630ptg baru gerak ke bangi..
Petang biasa lah orang balik kerja.. Jem la sekejap kat area bangi tu..
Sy sempat lah jugak lelap dalam kereta.. Huhuhu..

Sampai BGR pukul 715pm..
Sekali parking jauh pulakkkkk..
Kelim kelibut la lari2 masuk tempat makan..


Dapat table depan stage..
Sampai2 je tengok orang ramai gilaaaaaaaaaaaa..
Nak amek makanan pon kena beratur panjang..


Tapi tengah borak2 tu menganggu lah jugak..
Binggit telinga.. Nasib baik la suara yang menyanyi tu sedap..


Untuk buka puasa dengan member2 eshat tahun ni, dia yang carik tempat..
Sy pon tolong google je mana tempat yang ok..
Kat BGR ni RM50 untuk 1 pax.. Kalau walk in kena bayar dalam RM65 macam tu..
Buat booking, setel payment semua..
Sy request meja dalam tempat ber aircond..
Tapi dapat tempat duduk berkipas biasa.. Haiyaaa..



Yang ok kat sini dah siap2 letak signage tempat makanan belah atas.. Senang lah nak tengok..
Cuma orang telalu RAMAI!!!


Sy makan yong tau fau ni..
Sedapdapdap..


Eshat makan sup kambing ni..
Gambar makanan banyak tak dan nak snap..
Takot tengok orang ramai sangat.. HAHAHA..


Boleh panggil perantin baru lagi kan?? Kihkihkih..


Bakal perantin tak lama je lagi.. =D



Geng2 eshat..


Bridemaids sy sarah & nad..
Lama dah tak jumpa diaorang ni..
Sebelah tu pon bakal perantin jugak.. Kawan baru we olls..







Laki bini photobomb gambar sarah & ijat.. HAHAHA..
Ampun sarah.. :p


Tengah syiok2 borak, di ajak balik pulakkkk..


Tengok sempat lagi sambung borak kat luar.. Hihihi..
Perempuan lah katakan..


With my love Abi! :)





Haru bila bergambar ramai-ramai kat luar..
Seronok!!


Dengan Cik Nad..


Dengan Eshat..



InsyaAllah jumpa lagi iftar tahun depan..
Walaupon makanan kureng kat BGR ni, orang terlalu ramai, tapi dapat berkumpul jumpa kawan2 seronok..
Dapat jugak berbuka puasa ramai-ramai tahun ni..
Itu pon dah hujung2 puasa..

Love, Rina Ellisa

2 comments:

  1. Hahaha banyak gila gambar. Eh eh , gambar kite dengan Wan tu awak tak anta kot tadi. Nanti anta eh. ^^

    p.s : jumpa raya nanti pula. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ok jap kita anta.. Raya jumpa tauuu! =D

      Delete