Followers

Thursday, 24 July 2014

Ngeteh!

Hi & Assalammualaikum..

22 July 2014 (Tues), Mama Noura Cyberjaya

Malam selasa tu buka puasa kat rumah mak putrajaya..
Nak balik, singgah Alamanda dulu cari barang..
Ramai lagi orang kat Alamanda..
Selagi tak raya, selagi tu la membeli.. Hihihi..

Eshat nak beli kasut raya kat parkson..
Tapi kitaorang pergi time tu tengok kasut dia nak tu dah takde..
Tak tau la dah takde ke, dah habis ke..
Last2 masuk Aieon Big beli pelita..
Lepas tu masuk econsave beli buah..


RM2.90 sebatang.. Kat KL haritu tengok RM4.90..
Kat kedai RM2 kat sini RM1.90 je.. Huhuhu..
Lepas tu ada beli sekali lampu kelip2 nak pasang kat rumah mak salak..
Sekaliiiiiiiiiiiiii lampu tu tertinggal dalam troliiii Y__________________Y
Sedihhhhhhh..

Dapat je beli pelita, cari port nak minum-minum jap..
Tekak haus sangat..
Eshat ajak lepak mamak..
Errgghhh boring laaaa..
Apa kata kita lepak minum kat cyber pulakkk keee..
Tukar angin laaa..
Asyik mamak jeee.. T______T

Round-round cyberjaya, tak tau nak singgah minum mana..
Tengok banyak kedai arab je..
Sy tak suka lepak kedai arab tak suka bau sisha tu..
Eeee nak muntah rasaaa..
Last2 terpaksa rela la lepak kedai arab jugaksss..


Fries (RM5)..
Banyakkk.. Makan berdua dengan eshat pon tak habis..


Mango juice (RM6).. Rasa ok ok la..
Watermelon juice (RM6).. Rasa sedap gile!


Cuma sos pelik sangat..
Mula2 dia letak dalam piring tu sos tomato..
Eshat mintak sos cili..
Sekali 1 botol dia bawak keluar..
Lagi tah apa-apa rasa sos tu.. Y____Y


Eshat punya keja!
Suka sabotaj gambar oranggggg Y___Y


Dah 2bulan lebih kitaorang kahwin.. Kejap je rasa.. :)

Love, Rina Ellisa

4 comments:

  1. Sweet ya rina. Hehe fiza doakan supaya cepat2 dah rezeki. ;)

    ReplyDelete
  2. Ohhh ni la time yang jumpa Wan kat MAC tu eh.
    Kemain dia call kita cakap nampak korang. Gelabah. Hahahaa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahha.. Aaah tau2 ade je wan kat luar kedai MAC tu.. Senggih2 je dia.. Hahahah..

      Delete