Followers

Friday, 4 July 2014

Ole-Ole Kota Singa

Hi & Assalammualaikum..

Lama dah tak join giveaway..
Kali ni nak join giveaway dari pengantin baru Pn Faezah.. :)


Cara nak join senang je..
1. Follow blog Takaramono (jika anda masih belum berbuat demikian.)
2. Follow S. Faezah di Google+ (jika anda masih belum berbuat demikian.)
3. Tulis satu entri bertajuk 'Ole-ole Kota Singa' dan tampalkan banner GA di atas.
4. Pastikan banner GA di 'backlink' kan ke entri ini.
4. Tinggalkan link penyertaan anda di bahagian komen.


Haa senang je kan..
Cepat join.. Dateline 15 Julai 2014..
Ada masa lagi ni sapa nak join..

Gudluck!

Love, Rina Ellisa

5 comments:

  1. hai rinaaaaaaaaaaaaaaaaaa....join jgk GA faezah ni..hehe..best of luck tau !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Ayueeeeeeeeeeeeeeeeeee =D

      Gudluck jugak utk ayue..

      Delete
  2. join dari segmen yang sama

    http://memorintorinaellisa.blogspot.com/2014/07/ole-ole-kota-singa.html

    ReplyDelete
  3. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/07/ole-ole-kota-singa.html

    ReplyDelete