Followers

Sunday, 13 July 2014

RinaIrsyad's Wedding - Family Photo

Hi & Assalammualaikum..

Tak banyak gambar family yang ada..
Gambar atuk & nenek pon takde.. SobssSobsss..

Rina Ellisa's Family


Maklong + Ibu Izz + Arwah Izz..
Time ni tengah sibuk2 pose dalam bilik..
Nasib baik ada gambar kita bertiga kan..


Maklong + Arwah Izz..
Ni bergambar dah petang..
Dah rileks2 sikit, baru sempat dukung "anak maklong" ni.. :)


Amboi "anak maklong" ni sedap nye dia tido macam tu yea.. :)


Irsyad + Mak + Rina Ellisa..
Time ni bapak tiri ku entah di mana..
Dapat amek gambar dengan mak je..


Keluarga sy, tulang belakang sy, orang kuat untuk majlis saya..
Ayeep macam biasa kalau dia tengah badmood, semua benda tak jadi..
Tapi atuk nenek takde dalam gambar ni..
Dan paling terasa, arwah andung pon takde dalam gambar ni.. Hmmmm...


Haa ok semua pandang camera dah gambar ni..
Ayeep menyorok belakang mak.. HAHAHA..
Alaa tapi pokcu pulak tutup mata sebelah..


Aidil + Abang Long + Along + Adib..
Susah jugak nak mengajak budak-budak ni bergambar sekali semua..
Last2, dapat pon amek gambar dengan diaorang..

Irsyad's Family


Abah + Irsyad + Rina Ellisa + Mak..
Dapat pon bergambar sama-sama semua.. :)


Abang Iwan + Abah + Irsyad + Rina Ellisa + Mak + KakNgah
Family baru saya..
Tak cukup sorang.. Biras sy, isteri abang iwan kerja time ni.. Tak cukup korum..

Love, Rina Ellisa

1 comment:

  1. Sebak tengok gambar arwah Izz. Moga Izz tenang dan happy di sana ye.

    Al Fatihah.

    ReplyDelete