Followers

Wednesday, 23 July 2014

Storytag Cards Pixajoy

Hi & Assalammualaikum..


17 July 2014, Thursday

Haritu ada promosi storytag cards pixajoy ni kat Living Social..
1 set RM10.. Kalau beli 2set dapat RM15..
Jadinya, saya ambik 2set terus..
Lepas tu redeem point kat living social, kena bayar dalam RM9 saje..
Tapi benda ni kena buat cepat, sebab valid 11 June - 8 Aug 2014 je..

Kat bawah ni details :-
What You Get: 
Offer 1: 
RM10: 1 Set Personalised Mini StoryTag Cards 
Size: 86mm x 54mm
Piece: 49 pieces
Content Paper: Art Card 260gsm
Lamination: Gloss or Matte
Offer 2: 
RM15: 2 Sets Personalised Mini StoryTag Cards 
Size: 86mm x 54mm
Piece: 2x 49 pieces
Content Paper: Art Card 260gsm
Lamination: Gloss or Matte
Offer 3: 
RM10: 1 Set Personalised Wide StoryTag Cards
Size: 86mm x 108mm
Piece: 23 pieces
Content Paper: Art Card 260gsm
Lamination: Gloss or Matte
Offer 4: 
RM15: 2 Sets Personalised Wide StoryTag Cards 
Size: 86mm x 108mm
Piece: 2x 23 pieces
Content Paper: Art Card 260gsm
Lamination: Gloss or Matte

the fine print

  • Voucher valid from 11 June 2014 - 8 August 2014
  • Voucher is redeemable right after you receive it (you will receive your voucher immediately upon successful payment); please call 03-2297 3388 customer service line for more information
  • Multiple vouchers can be purchased
  • Delivery fee of RM8 applies to West Malaysia; RM11 to East Malaysia
  • Combined shipping is not allowed; shipping fees for each order (each set) must be paid separately
  • Voucher holders entitled to FREE Unique Camera Look Keepsake Box
  • Vouchers sold are not refundable
  • Other conditions apply


Dalam masa 4 hari je sampai dah parcel..
Sy submit edit hari isnin, hari khamis dapat dah..
Guna 1 set dulu.. Sebab nak pilih gambr yang mana nak print pon pening..
Banyak sangat gambarrrrrrrrrrrr.. Y___Y



Dapat free keepsake box ni..



Suka sebab logo IG..
Sy kan pentegar pengguna IG.. Hohoho..



View belakang keepsake box..



Bukak tengok je dalam box tu, uwaaaaaa cantik nye gambar-gambar..
Nanti free2 nak tulis date kat space kosong tu..



Sy print gambar time nikah..
Main pilih je yang mana-mana..
Pilih ikut sedap rasa..
Kalau ikutkan, semua gambar nak pilih..
Tapi 1set ni ada 49pcs je..



Lepas ni nak carik album, nak simpan elok-elok dalam album..
Thanks Pixajoy!

Love, Rina Ellisa

3 comments:

  1. Eh kite pun buat juga , 1 random 1 lagi pre wed. Yang pre wed baru je settle buat semalam. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. yke.. kita 1 lagi tak tau bila la nak buat.. :p

      Delete
  2. Hi Saya nak tanya itu belakang gambar bagaimana? Seperti instax atau kertas foto saja? Terima kasih :)

    ReplyDelete