Followers

Thursday, 21 August 2014

1 Day To~

Hi &Assalammualaikum..

Dulu nak kahwin selalu main counting2 days ni..
Bila dah masuk mengira 100 hari ke bawah rasa cuak..
Sebab masa sekarang cepat sangat..

Ni lagi 1 hari je Lin nak menikah..
Lin buat preparation pon tak lama..
Tak sampai setahun pon preparation dia..

Dalam tak sampai beberap bulan buat preparation tu, sempat jugak bagi sy dengan ema kain ela..
Nak buat baju pakai time dia nikah nanti..
Lin nikah dia sponsor kain..
Time bersanding nanti ko sponsor kain lagi tak lin?
Hihihihi..

Hantar tailor pon ada masa 2 minggu je untuk jahit..
Nasib baik lah sempat tailor siapkan..
Sebab ada 4 pasang baju dia kena siap kan..
2 pasang sy, 2 pasang ema..



Hari selasa Kak Zura msg bagitau baju dah siap..
Hari rabu baru kitaorang collect baju kat kedai dia..

Tak sabar nak pakai time lin & joe nikah ni..
Lagi2 sedondon dengan ema nanti..
Yeayyyyyyy!!! =D

Semoga tuhan permudahkan urusan hari pernikahan ko nanti lin.. Amin Ya Rabb~

Love, Rina Ellisa

3 comments:

  1. ooww..ptt la sibok2 countdown..mcm die nk kawen plak ek..hehe..pelik jgk..mmbr kawen rupenye :)

    ReplyDelete
  2. hehehehhe..

    Aah kawan baik rina nak kawen =D

    ReplyDelete
  3. Rina,

    Hantar jahit baju kat mana?

    ReplyDelete