Followers

Saturday, 30 August 2014

Celebrated Birthday EmaLinRina

Hi & Assalammualaikum..

26 Aug 2014, Tuesday

Haritu dah datang rumah ema makan-makan..
Next turn rumah sy pulak makan-makan..
Malam tu masak kari ayam, goreng sayur, sambal cili api, telur dadar..
Gambar takde pulak..
Kat ema ada rasa nya..
Nak tunggu dia whatsapp berkurun tunggu.. Huwaaaaaaaa..

Mula2 ema tak dapat join..
Dah nak petang baru dia bagitau balik dapat join..


Kebetulan berkumpul ramai-ramai malam tu, sambut sekali birthday girl..
26 Aug tu hari jadi ema, 11 Jul birthday lin, 23 sept hari jadi sy..
Plan dengan lin mintak dia beli kan cake siap2..
Lepas tu suprise kan ema kat rumah sy nanti..
Lagi satu, tulis terus nama kitaorang bertiga..
Sambut sekali.. Hahahaha..


Ema & husband dia..
Terkejot ema kena suprise cake.. Sy & lin siap nyanyi lagi bawak cake dari dapur.. hahaha..
Si para lelaki melepak kat luar rumah..


Semoga panjang umur dan di murahkan rezeki melimpah ruah lepas ni ma, Amin..
Dan berbahagia selalu di samping suami tercinta..


Nak jugak bergambar bertiga..


Birthday girl potong cake separuh..
Cake beli berapa slice je..
Bukan nya makan sangat pon..
Lebih nak celebrated tiup lilin potong cake je..


Lepas tu turn ema dengan sy pulak suprise kan lin dengan hadiah kahwin dia..
Bertukar2 turn suprise malam tu.. Hahaha..

Lepas tu lin & joe la jadi mangsa bahan borak malam tu..
Kata pengantin baru.. Memang habis2 la kitaorang usik.. Ekekekek..


Suka gambar ni.... =D


Gambar candid..
Kena prank dengan Ery..
Sabor jela..
Dengan sy pon tertipu pandang hujung nunnnn..


Sebelum balik bergambar dulu ramai-ramai..
Pukul 12lebih baru diaorang gerak balik..
Jemput datang rumah lagi kawan-kawan..
Next jom serbu rumah linnnnnnn!!

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment