Followers

Thursday, 14 August 2014

Happy Birthday Ameer Haqimie!

Hi & Assalammualaikum..

12 Aug 2014, Tuesday

Memula plan jadi, lepas tu tak jadi, lepas tu jadi balik... Grrrrrrrr!!
Ika la yang plan.. Memula nak sambut kat dataran nilai..
Tapi hujan pulak haritu, cancel terus..
Lepas tu petang dalam pukul 7lebih ika whatsapp.
Kesian pulak tak sambut birthday Ameer..
Dia ambik ameer kat rumah abah dia, lepas tu terus pergi beli kek kat giant nilai..

Sy nak masak dulu kat rumah..
Habis masak nanti konon nya baru pergi rumah mak..
First time sy nak masak sup daging haritu.. So, jadi lama kat dapurr.. T____T
Dekat pukul 10malam baru siap masak.. Huwaaaaaaaaaaaaaaaa!!
Tapi nasib baik cubaan pertama masak sup daging berjaya..
Tq Kak Ana bagi resepi! =D

Dah siap masak, nak kemas2 dapur semua, nak makan lagi..
Pukul 10.30malam baru siap semua2 nya..
Eshat pon letih time tu..
Tak dapat lah balik rumah mak sambut birthday ameer sama-sama..
Kesian jugak kat dia.. Mesti dia happy angah dia beli kan kek birthday dia..

Tapi dah cakap dengan ika, ambik gambar banyak2..
Nanti share kat whatsapp..


Kek birthday ameer angah beli kan..


Selamat Hari Jadi Ameer..
Besar dah ameer, dah 7tahun..
Kejap je kan..


Malam tu mesti pokcu over yang tiup lilin kan??
Dia kalau birthday sapa2 pon, dia yang over nak tiup lilin.. Hihihi..


Suka yea dapat makan kek.. :)


Tengok.. Pokcu yang excited kat situ.. Hahahaha..
Ameer siap nak bawak kek pergi sekolah bagi kawan-kawan dia..
Lepas tu siap simpan kan kek untuk along lagi..
Huwaaaaaaa terharu!! T____________T


Semoga ameer membesar dengan sihat, jadi anak yang berguna, sentiasa di lindungi selalu oleh Allah..
Dan semoga ameer berjaya dalam hidup nanti..
Belajar pandai-pandai tau..
Dah besar nanti sambut birthday anak along angah pulak tau! Hehehehe..
Along sayang ameer & adik2 sangat-sangat!!!!!!

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment