Followers

Wednesday, 6 August 2014

Irinaraya 2014 - 2 Syawal & 3 Syawal

Hi & Assalammualaikum..

29 July 2014, Tuesday

Raya kedua tak keluar beraya jauh2 pon..
Pergi beraya selang satu buah rumah nenek je..
Rumah sepupu mak mertua..
Jalan kaki kejap je sampai dah..
Selalu menu wajib kat rumah makngah tu mee kari..
Tapi time kitaorang datang dah takde.. Habis dah kot.. Hihihihi..

Tak banyak pon bergambar..
Syiok2 sendiri je bergambar..


Dengan Aten..
Selagi hari raya, selagi tu kita bergambar.. Huhuhu..


#OOTD laki bini 2 syawal..
Sy sarung jubah abaya je.. Dengan tak gosok nya..
Main sarung jelaaaa.. Eshat pon pakai tshirt je..
Tudung pon pakai yang sarung punya je..
Malas dah nak melarammmmm.. :p


Kat tengah2 jalan pon boleh bergambar..
Nasib lah jalan kampung je..
Kereta motor tak banyak sangat la lalu lalang..


#OOTD sorang-sorang..

30 July 2014 (Wed), Senawang Seremban

Raya ketiga sebelum balik rumah mak sepang, sebelum singgah raya kampung abah kat rantau..
Singgah raya rumah ibu elle dulu kat senawang..
Sekali jalan senang..
Sebelum raya memang dah bagitau elle nak singgah raya rumah dia balik dari kampung nanti..
Kebetulan tahun ni elle beraya rumah ibu dia..
So dapat lah jumpa..

Ibu elle takde kat rumah pergi beraya.. Tak dapat lah jumpa..
Sampai2 je anak elle tengah tido..
Elle cakap lama dah dia tido.. Waktu dia bangun minum susu masa kitaorang sampai tu..
Dia bangun je kitaorang gomol2 dia.. Hihihii..




Tyara dengan uncle eshat..





Gambar tyara dengan antie nina banyak..
Gambar2 dengan uncle eshat banyak gegar lah pulak.. Hahahaha..
First time ni jumpa tyara..
Dari elle pregnant tak dapat jumpa dia, sampai elle dah habis pantang pon tak dapat jumpa..
Raya ni baru lah dapat jumpa elle..
Dapat jumpa baby elle sekali..


Haaa gambar kita betiga ada pon..




Tyara dah pandai senyum gelak bila di agah..
Happy kitaorang tengok dia gelak2.. Dia gelak tak keluar bunyi.. Hihihi.. Comil je tau!
Lepas makan kuih raya, lemang nasi impit kitaorang berangkat dulu lah..
Banyak tempat nak singgah lagi..

Nanti kita jumpa lagi yea Elle.. Tah2 tyara dah jalan baru dapat jumpa lagi kan.. =D
Take care elle..
Cepat2 jalan Tyara.. Nanti kite boleh pergi jalan2 yea..

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment