Followers

Monday, 11 August 2014

Irinaraya 2014 - 7 Syawal Beraya Dengan Abah

Hi & Assalammualaikum..

3 Aug 2014 (Sun), Senawang

Sehari sebelum antie nak datang beraya tu, Mala dah call nak makan apa..
Sy request nak ketam masak lemak cili padi.. :p


2 ekor yang dah di belah 4 sy makan ketam..


Kalau ikutkan hati nak makan lagi banyak2.. Hahaha..
Tapi cover2 lah sikit.. First time datang makan beraya lepas kahwin ni..
Kena behave sikit.. :p

Antie ada masak ketam masak lemak, buat sambal kacang..
Macam rendang, satay antie order je..
Dah makan, dah kenyang semua terbaring semua depan tv..

Lepas tu mula sesi bergambar adik beradik ipar duai syok sendiri..
Baru tau ada self timer kat tab.. Huhuhu..


Baru nak adjust2 location tab..


Snap 1 - termenggah2 berlari lari anak lepas tekan tab..
En macam over je pose laki bini tu.. :p


Snap 2 - Haaaa tangan eshat pulak gegarrrrrrrr...


Aten & anak saudara antie Mala..
Baru lepas pantang rasanya..
Kecik je baby ni..



Abi & Baby.. :)


Eh eh macam family potrait raya versi ada baby pulakkk.. :p


KakNgah, Sy, Alif, Antie Mala & Aten..
Alif ni halus nyee la suara dia..
Memang nak berkepit je dengan Antie Mala..
Dengan kitaorang pon dia taknakkkk..


Sebelum balik kena la bergambar..


Abah & anak menantu.. :)

Tq antie masak ketam gulai untuk Rina..
Nanti nak makan lagi gulai ketam antieeee.. Hihihi..

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment