Followers

Tuesday, 5 August 2014

Irinaraya 2014 - 1 Syawal My Family

Hi & Assalammualaikum..

27 July 2014 (Sun), Salak Tinggi Sepang

Bertalu-talu adik2 share gambar kat whatsapp malam raya dengan pagi raya tu..
Seronok tengok diaorang happy2 je..
Kakak mu yang jauh di perantauan sedu sedan tak bersama di pagi raya.. Huhuhu..


Areef budak yang banyak kerenah..
Ni mesti orang2 masjid dah balik takbir raya, dia sambung makan..
Selalu family sy camtu la.. Orang2 dah habis balik semua, kitaorang sambung makan..
Lepas tu perut kenyang liat je nak kemas.. Kihkihkih.. :p


Ayeep dengan Angah..


Selfie keeeee..


Ameer dengan Areef ikut Adib pergi takbir raya rumah ke rumah..
Start dapat duit raya dah malam tu..

28 July 2014 (Mon), Salak Tinggi Sepang

Pagi raya tu, internet kat kampung memang tak dapat..
Mesti ramai orang buat call, hantar msg kannn.. Tu yang line teruk kot..
Bila on internet putus2.. Kejap ada kejap takde..
Pagi2 lagi adik2 dah share gambar raya..
Tapi tak boleh dolod tengok..
Hari esok nya baru lah boleh tengok.. SobssSobbss..







Ni diaorang otw ke kubur..
Ziarah pusara izz & sanak saudara yang telah tiada..
Areef pagi2 dia akan moody, buat perangai..
Tiap2 tahun pagi raya dia akan macam tu..


Alaaa alaa comey nye pokcu! =)


Adib selfieeeeeeeee..


Alaa gegar pulak gambar ni..


Pokcu muka baru bangun tido.. Hihi..


Pokcu dengan Angah..


Rapat ni diaorang berdua ni..


Ni nak pergi sembahyang raya..


Pokcu dengan angah lagi..



Pak itam selfie..


Pokcu dengan pak itam (aidil)..



Pergi beraya rumah maklong sal (sepupu mak)..
Dekat je rumah belakang je.. Jalan kaki sampai..
Kalau taknak peluh2 tiak, naik keta pon boleh.. Hehehe..


Diaorang beraya ke rumah adik ipar nenek..
Depan rumah nenek je.. Dekat sangat..


Last malam pergi beraya rumah makjang raya pertama tu..
Jeles tengok ika dolod gambar family 1 syawal tu..
Sy je sebak sorang2.. Huhuu..
Takpe next year turn sy pulak beraya dengan keluarga..
Tapi ika pulak beraya kat rumah mertuaaaaaaaa.. Y___Y

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment