Followers

Saturday, 9 August 2014

Irinaraya 2014 - 5 Syawal Jumpa Pakli

Hi & Assalammualaikum..

1 Aug 2014, Friday

Raya ke 5 eshat dah start kerja..
Tapi sabtu ahad dia cuti balik.. Dapat la pergi beraya..
Eshat kerja jumaat tu, dapat lah kejap sy pergi tukar IC baru..
Pergi JPN BBST je.. Malas nak pergi jauh2 ke putrajaya tu..
Lagi 2 minggu siap lah nanti..
Tak sabar nak tengok IC baru kita ni.. Huhuhu..

Dari sehari ke sehari nak text Pakli (abang arwah ayah) wish Selamat Hari Raya..
Tapi busy sangat berjalan raya sampai terlupa..
Hari jumaat tu masa kat pejabat pos sementara menunggu no giliran, sms pakli jap..

Dah selesai urusan kat pejabat pos & JPN, terus la balik rumah..
Tengok2 pakli baru je sampai rumah..
Pakli dari perak pagi tu.. Lepas solat jumaat terus datang jumpa kitaorang adik beradik..


Kalau tengok betul2 muka pakli ada iras arwah andung, iras arwah ayah..
Ada jugak la pengubat rindu kalau tengok pakli..


Ika, Nizam, Cik Noni (Wife Pakli) & Pakli..


Kalau arwah andung ada, mesti duduk sebelah nenek kan.. :)

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment