Followers

Friday, 22 August 2014

Manicure Session Lelean!

Hi & Assalammualaikum..

21 Aug 2014 (Thur), The Nail Parlour Alamanda

Memula plan nak pergi bertiga teman lin buat manicure..
Tapi last minute ema tak dapat join..
Ada benda lagi penting dia kena buat..
Takpe its ok ema bam bee..

Sy buat kan appointment lin pukul 830..
Tapi pukul 815 macam tu baru sy keluar rumah..
Dalam pukul 840 baru sampai alamanda..
Sampai je lin dah start buat manicure..
Sorang2 la dia tertinjau2 kat luar kedai carik kawan-kawan dia.. Hihihihi..
Sedih pulak tengok dia..
Joe tah mana merayap kat alamanda tu..




 
Sampai je terus snap-snap ambik gambar lin..
Kemain suka dia dapat buat kuku.. Hihihi..


Siap kena urut-urut lagi lengann..
Syiokkkk uuuuuu!!


Nak selfie jugakkkkkkkkkk..



Miss yang buat kan kuku lin ni peramah, sporting & best!
Dia orang thailand mix chinese..
Dia boleh cakap melayu sikit, english sikit..
Seronok borak-borak dengan dia..
Nama dia Twin kot.. Kitaorang nak sebut pon berbelit-belit lidahhh..
Kitaorang saje je suruh dia cakap thailandd..
Dia pon melayan je.. Hahaha..


Ingat mampu nak tahan nafsu tak buat sekali?
Pusing2 kedai tengok harga..
Tengok buffing RM20 je..
Haaa laju je nak buat.. Hihihi..


Lepas lin siap buat, sy pulak sambung buffing kuku pulak..
Eshat masuk je kedai geleng kepala sebab bini dia dah terjebak sekali.. Hihihi..


Kuku masing-masing dah cantik berkilat, jom la pergi makan..
Masing-masing dah lapor..


Sebelum balik, ambik gambar dengan lin dulu..
Kesian tengok dia muka penat je..
Nak kahwin memang penat sikit lin..
Lagi2 semua benda kita uruskan..
Siang tu dia pergi ambik barang-barang pelamin lagi..

Ni tadi dia dah share gambar pakai inai..
Lagi tak sabar nak tunggu esok ni..
Yeyyyyyyy!!! Berapa jam je lagi ni lin nak nikah!

Info :-
The Nail Parlour
G66, Ground Floor Alamanda Putrajaya Shopping Centre
Tel no - 03 - 8890 4908
www.thenailparlour.com

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment