Followers

Monday, 18 August 2014

RinaIrsyad's Wedding - Photoshoot Outdoor

Hi & Assalammualaikum..

4 May 2014, Astaka Morocco Putrajaya

Lepas selesai majlis kat rumah, keluar photoshoot outdoor pulak..
Last minit 2 3 hari sebelum majlis baru inform OP nak photoshoot kat putrajaya..
Dekat area rumah sy takde tempat yang best2 untuk bergambar..
Jadi pergi la putrajaya.. Kat situ kan banyak tempat cantik-cantik..

Sy suka kat Astaka Morocco ni sebab design building kat situ cantik2 macam kat istana..
Sy pakai baju songket, memang sesuai la nak bergambar kat situ..

Ada cerita jugak masa nak outdoor ni..
Masa otw dalam kereta, mata sy dah masuk habuk..
Rasa pedih sangat.. Time tu memang pakai contact lens..
Eshat dah hembus, tak kurang jugak.. Mata jadi merah..
Last2, sampai je kat putrajaya terus tanggal kan lens..
Tak kuasa dah nak pakai..
Dengan mata sakit lagi..
Bila dah bukak tu Ya Allah legaaaa gilerrrrrrrrrrr...

Kat bawah ni sebahagian je gambar-gambar outdoor..
Nanti letak banyak2 sangat, penat nak scroll sampai habis entry ni.. Hihihi..
Jadi, tengok jela beberapa je yang ada ni yea..

















Ramai jugak pengantin-pengantin bergambar kat sini..
Tapi group kitaorang paling happening..
Tengah adjust posing pon dia punya riuh macam taman tu diaorang punya.. Hahahaha..
Tapi enjoy sangat shoot outdoor dengan dayang-dayang sy..

Dalam pukul 6lebih macam tu habis dah bergambar..
Bersurai dah semua..
Kalau sesiapa tak tahu nak photoshoot kat mana area putrajaya tu, boleh try tempat ni..
Highly recommended!

Love, Rina Ellisa

2 comments:

  1. Rina,

    warna-warna baju rina pilih semua naik seri.
    Pandai pilih warna

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq kak Ain.. Alhamdullilah pilihan sy tak mengecewa kan sy.. hehehe.. :p

      Delete