Followers

Friday, 15 August 2014

RinaIrsyad's Wedding - Reception Day Part 2

Hi & Assalammualaikum..

4 May 2014, Sunday

Sambungan dari Reception Day Part 1..

Lepas berarak, sesi renjis merenjis atas pelamin pulak..
Masa ni lipstick masih basah-basah lagi..
Bila senyum je, lekat kat gigi..
Jenuh la pengapit sy lap kan.. Hehehe.. :p
TQ kak sue..

Duduk je atas pelamin, berdebar-debar..
Semua tetamu tumpu kat kita atas pelamin tu..
Rasa tak percaya pon adaaaaa.. Hahaha..
Eh hari ni aku bersanding atas pelamin ke???? ;p
Dengan bunyi kompang di palu, dengan gelak ketawa tetamu yang datang..
Bahagia nya rasa.. :)

Lets cikidaut layan gambar-gambar kat bawah ni..




Sesi merenjis di mulakan dengan bonda ku tercinta..


Turn Cik Jamil..
Nenek ada jugak datang merenjis sy atas pelamin..
Tapi carik2 tak jumpa pulak gambar nenek..


Lepas tu di teruskan dengan keluarga eshat pulak..
Di mulakan dengan mak mertua sy dulu..


Turn maklong..


Turn pakcik..


Turn kakNgah..



Penat jugak kena senyum je atas pelamin tu. Hihihi..
Kan pengantin kena la senyum je.. Tak kan nak masam je atas pelamin.. =D


My lovely family..
Sayang diaorang sangat-sangat!!!


My new family, Eshat's family.. :)

Lepas sesi merenjis, pengantin nak makan beradab dulu..
Tu cerita entry lain eh..
Banyak entry lagi yang akan di publish..
Tak sabar nak habiskan cerita kahwin sy ni..
Lepas tu nak buat wedding review..

Love, Rina Ellisa

4 comments:

  1. wei aku plak berdebar bila baca story kau nie :)
    majlis aku lagi sebulan nnt aku pm kau pasal jemputan ok :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe.. InsyaAllah aku sampai nnti.. =D

      Delete
  2. selamat pengantin baru? although its too late for me to wish? :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe.. Its ok.. Btw, thanks so much awak! =D

      Delete