Followers

Sunday, 17 August 2014

RinaIrsyad's Wedding - Reception Day Part 4

Hi & Assalammualaikum..

4 May 2014, Sunday

Lepas makan beradap, nak kena potong pulut kuning..
Sy tak nak potong kek.. Jadi nya mintak tolong officemates buat kan pulut kuning..
Sy bagi design macam mana sy nak..
Lain2 tu diaorang buatkan..


Ketar-ketar tangan masa ni nak potong cake..
Ramai orang tengok.. :p


Sampai ternganga mulut suapkan suami.. Hehehe..


Turn eshat pulak suapkan saya..

Lepas tu DJ panggil pulak suruh pengantin menyanyi..
Sy cakap dengan eshat atas pelamin, suara sy tak sedap..
Kita belasah jela bang nyanyi! :p


Kitaorang nyanyi lagu seiring dan sejalan..


Abang iwan (BIL) ada record kan kitaorang nyanyi ni..
Bila tengok balik malu nyeeeeeee.. Sebab suara tak sedap..
Lain la suara macam CT ke, boleh la jaja video tu.. Ekekekeke.. :p

Lepas makan beradap potong kek karoke semua, amek2 gambar kejap dengan kawan2 yang datang..
Dalam pukul 430pm macam tu terus pergi outdoor..

Bersambung lagi..

Love, Rina Ellisa

2 comments:

  1. Hahahahahahaha part karaoke ni ! Hahahahaha. T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. Amboi gelak panjangg nyeee.. :p

      Delete