Followers

Sunday, 28 September 2014

25

Hi & Assalammualaikum..

Setelah lama nya terperap kat rumah, hujung minggu kena keluar..
Nak celebrated birthday girl..
Biar lambat, asalkan celebrated..
Kalau tak siang malam tanya eshat taknak celebrated ke, taknak celebrated ke.. Hihihihi..

Kalau ikut plan, sy ke bandung dengan family in law..
Tapi kesihatan tak mengizinkan, tak dapat pergi..
Dari sy pergi susahkan family nak shopping nanti kat sana, baik sy cancel je pergi..
Burm je tiket flight.. SobSobsss..
Takpe insyaAllah ada rezeki lain..


Lokasi celebrated ke Sunway Piramid..
Nak pergi redeem hadiah birthday sekali kat MAC, sephora..
Sekali jalan la kita celebrated kat sana..



Tekak nak makan spaghetti & pizza..
Ke pizza hat la kita makan..
Celebrated makan-makan je..
Balik baru singgah SR beli kek..


Happy kemain dapat balon tu ha!!


Hadiah redeem kat sephora dapat sunglass & take photo kat photobooth dan terbeli la sekali eyeshadow tu ha..
Pergi MAC redeem apa tah benda alah tu..
Takde la nak pakai sangat pon..
Sesaja pergi tengok barang apa dapat redeem..


Balik rumah tiup la kek sambil2 eshat nyanyi lagu birthday..
Dapat makan-makan, dapat redeem hadiah, dapat kek pon happy dah..
Asalkan ada yang sudi celebrated birthday kita.. Weeeee!! :p

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment