Followers

Thursday, 18 September 2014

Bongkah Cermin Untuk Di Sewa

Hi & Assalammualaikum..

Ada bride to be kat luar sana tengah carik bongkah cermin untuk di sewa tak?
Ni sy ada 2 unit untuk di sewa kan..
Daripada terbiar je kat rumah tak buat pape, sy akan sewa kan bongkah cermin ni..
Harga sewa tak mahal pon.. Mampu milik punya..
Sebab sy dulu pon pernah berada di alam bride to be yang nak berjimat cermat.. Hihihi..
Ni sy bagi harga sewa kasih sayang je.. =D

Bongkah cermin ni boleh buat props kalau nak diy pelamin nikah sendiri ke, meja untuk potong cake ke..
Macam sy dulu, sy buat props untuk pelamin nikah..
Lepas tu letak table lamp atas bongkah ni..
Bila pasang je lampau, cantik jeeee..
Sebab cermin ni kan pantul kan balik cahaya lampu tu..

Selain tu sy buat meja untuk potong pulut kuning..
Tindihkan dua bongkah kayu ni, letak je cake atau pulut kuning atas bongkah ni..
Tak payah pakai alas meja dah..
Fuhhh memang cantik! =D


Bongkah cermin ni dulu pakcik sy buatkan time nak nikah haritu..
Belah dalam cermin ni adalah kayu..
Tak berat sangat nak angkat..



Ok kalau rasa nak sewa bongkah cermin ni, baca detail kat bawah ni..

Harga sewa : RM25 seunit
Deposit : 50% daripada harga total barang
Security Deposit : RM30 sahaja (deposit ni akan di pulangkan semula kalau bongkah cermin ni dalam keadaan baik)
Self pick up : Bandar Baru Salak Tinggi/Salak/Nilai/Bangi/Kajang/Putrajaya/Cyberjaya (Tiada service pos)
Tempoh sewa barang : Ambil barang hari Rabu, pulang minggu depan nya hari Isnin

Kalau berminat, boleh email ke rina_ellisa@yahoo.com
Tak pun, tinggal je email kat komen entry bawah ni..
Nanti sy akan email sesiapa yang berminat tu ea..

Selamat berDIY bride to be kat luar sana! =D

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment