Followers

Thursday, 25 September 2014

RM25 dari GROUPON!

Hi & Assalammualaikum..

Groupon baik hati bagi RM25..
Tapi kena beli voucher RM50 ke atas la baru boleh guna RM25 ni..


Mula-mula log in dulu akaun groupon..
Lepas tu nanti terus pop up keluar message dalam box kuning kat atas tu..
Rasa nya semua orang dapat kot..
Cuba log in check akaun groupon masing-masing..


Kalau dapat RM25 dari groupon tu, tak tahu nak beli apa, boleh beli voucher seoul garden ni..
RM39 saje untuk duaorang lepas tolak RM25 tu..
Murah & berbaloi-baloi..
Sy dah beli pon.. Nanti nak ajak eshat dating kat Seoul Garden la! Hihihi..

Tapi, baca dulu terma & syarat betul-betul dulu sebelum beli..
Kang ada yang menyesal.. Huhu..
RM25 ni valid harini je 25 Sept 2014..
Cepat2 pergi log in akaun groupon tu!

Selamat membeli belah di GROUPON!!

Love, Rina Ellisa

6 comments:

  1. b2b blogger aini follow sini :) feel free to follow me back.

    ReplyDelete
  2. alahai..melepas plak.

    menaip smbil skrin bergegar..huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaaaa skrin bergegar macam mana ayu?

      kawan2 lain bukak blog rina ok je..

      Delete
  3. x sempat nak beli aritu..huhuhu..rugi je..

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe kak.. next time boleh beli lagi :)

      Delete