Followers

Saturday, 1 November 2014

Baby Mohd Mikail

Hi & Assalammualaikum..

6 Oct 2014 (Mon), Damansara Damai

Cuti raya haji tu tak berjalan ke mana pon..
Hari isnin tu public holiday, eshat ajak pergi tengok cousin dia baru dapat baby..
Di sebabkan masing2 tak pernah sampai sana, nasib baik waze haritu ok..
Pukul 3ptg sampai jugakk....

Giler cantik kondo kat damansara damai ni..
View dari tingkat 9 tengok pool playground kat bawah nice..
Nape la tak bawak baju spare.. Kalau tak boleh terjun pool..
Haritu beriya iya sangat teringin nak mandi pool.. Huhuhu..


Ni la anak cousin eshat yang deliver 12 sept 2014 haritu..
Sepppp sikit baby! Kita september babies.. Hihihi..
Diaorang pon tak balik kampung raya haji haritu..
Jadi dapatlah jenguk baby kat rumah dia je..


Nama baby ni Mohd Mikail.. Sedap nama dia..
Masa kitaorang baru sampai dia tengah tido..

Dah petang2 sikit mama dia dah mandi lap2 kan dia, haaa baru celik mata..
Sy tengah dukung dia, dia tenung je tak berkedip mataaaaa..
Goodboy sangat! =D


Muka dia sebiji ikut muka bapak dia (cousin eshat)..
Dia deliver 2.8kg.. Tapi sekarang dukung dia terasa bertambah dah berat dia..
Baby boy lelaki kan kuat menyusu..
Ni pon mama dia dah campur susu badan dengan susu tin..


Haaa yang ni mama dia baru bawak dia keluar dari bilik masa kitaorang sampai tu..
Sedap ye tido mikail..
Nanti kita jumpa lagi yea baby!

Love, Rina Ellisa

2 comments:

  1. cumellnya baby mikhail ni....rina amik berkat eh, pegang baby ;) ....mana tau pasni rezeki rina pulak dapat baby kan...

    ReplyDelete