Followers

Sunday, 19 October 2014

Mom & Baby Expo 2014

Hi & Assalammualaikum..

18 Oct 2014 (Sat), Mid Valley

First time pergi expo baby ni..
Selalu kalau ada expo2 baby ni, mesti penuh.. Ramai je orang..
Kali ni sy merasa sendiri bersesak2 dalam baby expo ni..
Ada yang bawak anak dalam stoller..
Di kelilingi oleh ibu2 mengandung..
Toleh kiri kanan depan belakang semua nya perut memboyot kedepan je.. Hihihi..
Excited tengok!
Tak sabar tengok baby bump sendiriii.. :p


Berlangsung 3 hari dari 17-19 Oct 2014 kat Mid Valley..


Sy masuk dalam pukul 4lebih..
Tengok orang ramai gilaaaaaaa...
Lepas tu tak tau nak start pusing dari mana..
Jadi pening sebab first time masuk expo baby..


Register dulu untuk dapatkan goodies bag..
Orang boleh tahan ramai masa ni..

Setel register, start pusing tengok2 booth..
Just jalan2 survey tengok2 barang2 baby je..
Time ni tak start survey2 harga lagi..
Barang2 baby apa yang nak kena beli..
Jadi rambang mata bila tengok barang2 baby kat booth..
Tapi tak rasa excited sangat lagi nak membeli barang2 baby..
Sebab awal sangat..

Tapi tengok ramai yang borong pampers..
Penuh stoller anak diaorang isi pampers je.. Huhuhu..
Mungkin murah kot..



Kitaorang beli shower cap ni je..
Satu untuk Izara, satu utk mikael..
Kan ada kat FB gambar baby pakai shower cap ni..
Pusing2 kat expo baby ni ada pulak jual..
Kitaorang pon beli jela..


Ni isi dalam goodies bag eshat dapat..


Ni isi dalam goodies bag yang sy dapat..
Best goodies bag ni..
Macam2 ada..


Hampir 2 jam pusing2 kat dalam tu, kitaorang surrender dah..
Tak tau dah nak tengok apa..
Sy pon dah start pening2..
Tak larat dah nak cuci2 mata..
Jom la kita balik..



Next year ada lagi expo baby 15-17 May 2015..
Mark ur calendar mommies!


Baby bump 12weeks..
Tak nampak apa lagi pon.. :p

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment