Followers

Tuesday, 28 October 2014

RinaIrsyad's Wedding Review - Outdoor 10 May 2014

Hi & Assalammualaikum..

10 May 2014 (Sat), Taman Saujana Hijau Putrajaya

Lepas habis majlis kat dewan, terus pergi photoshoot outdoor kat Taman Saujana Hijau Putrajaya..
Tempat ni famous orang buat photoshoot pre wedding/wedding, maternity dan lain-lain lagi la..
Kitaorang photoshoot tak sampai 1jam pon..
Sebab cuaca time tu dah mendung..
Tak lama lepas tu, tetiba hujan rintik-rintik..
Pasrah la pengantin & OP beransur pulang.. Wuhuhuu..

Walaupon tak sampai sejam pon photoshoot, tapi tetap puas hati dengan gambar/pose yang ada..
Janji ada gambar time outdoor..
Kalau tak, menyesal seumur hidup tak dapat photoshoot outdoor.. Huhuhu..

Kalau di ikutkan, taman saujana hijau ni sangat luas..
Banyak pelusuk tempat yang cantik menarik..
Tapi di sebabkan dah nak hujan time tu..
Mana sempat je kitaorang lalu untuk shoot..
Kat bawah ni antara gambar outdoor wedding sy..

















Cuba tengok betul-betul gambar yang last ni..
Ada hujan rintik-rintik..
Time ni jalan tu dah basah..
Dress yang meleret-leret pon dah habis basah..
Tapi tetap nak posing jugak sampai nak tunggu hujan lebatttt.. Hahaha..

Hujan nak makin lebat, laju2 masing masuk dalam kereta lepas tu terus la balik ke rumah..
Maka, habis lah majlis haritu..
Walaupon macam sebak je bila semua nya dah berakhir..
InsyaAllah segala kenangan manis pahit masa buat preparation kawen, masa majlis berlangsung tetap sy ingat sampai bila-bila..

Love, Rina Ellisa

13 comments:

  1. seronoknyeeee ,, tengok pic ni bayang diri sendiri je hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe.. seronok kan tengok gambar kawen orang.. Rina dulu pon macam tu.. Tengok gambar kawen org, lepas tu senyum2 sorang2.. Hahaha..

      Delete
  2. Rasanya i belum pernah comment entry U

    Hai Rina :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi shura.. Salam perkenalam dari kita.. :)

      Delete
  3. cantiknya pic2 Rina..dah lama xsinggah sini sobs! teringin nak posing kawen lagi..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hi Saila! :)

      Bila tengok gamba2 kawen, mesti rasa nak posing kawen lagi.. Tapiiiiiiii.. apa kan dayaaaaaaaaa.. hihihi..

      Delete
  4. cantik je gambar, tak nampak macam ada tanda nak hujan pun :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq Cik Iman.. Hujan rintik2 baru.. Kalau lebat memang tak sanggup nak bergambar dah.. Hahaha..

      Delete
  5. cantik warna baju ni. suka sangatttt. rina comelll sangattt ok

    ReplyDelete
  6. wow cantik sangat...comel sangat//macam-macam lah..semoga kekal hingga jannah k...salam perkenalan

    ReplyDelete