Followers

Sunday, 2 November 2014

Souvenir Bandung

Hi & Assalammualaikum..

Lepas raya haritu, family in law ada plan nak pergi bandung/vietnam..
Ikut majoriti ramai nak pergi bandung..
Ok sy pon nak join..
Bagi no ic nama kat maklang siap-siap untuk dia book tiket flight..
Mula2 plan date nak pergi hari malaysia 15sept..
Tiket mahal carik date lain..
Dapat date 27 sept-29 sept 2014..
Tiket pergi balik sekali dengan hotel sorang RM430..
Dah bayar siap-siap kat maklang...
Sebab dia urusetia yang uruskan semua..
Lagipun maklang memang kaki travel..

Sampai lah dah dekat-dekat tarikh nak pergi sy tak berapa sihat..
Macam tak dapat pergi je.. Y___Y
Eshat pon tak bagi pergi..
Burn jela duit tiket & hotel tu.. SobssSobss..

Nanti kalau sy pergi, menyusahkan family in law sy pulak kena jaga sy..
Diaorang semua nak pergi sana nak shopping..
Ok kita anggap bukan rezeki sy la nak ke bandung lagi..


Tapi dapat souvenir jugak dari mom in law.. Tq mak!
Terubat hati sikit tak dapat pergi bandung.. Hahahaha...
Beg ni mom in law bagi sama design dengan faten, cuma warna je lain-lain..
Baju ni family in law beli sedondon nak pakai wedding anak maklong nanti..
Ok lepas ni boleh hantar baju ni kat tailor..

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment