Followers

Monday, 17 November 2014

Family Dicsussion.

Hi & Assalammualaikum..

16 Nov 2014 (Sun), Putrajaya

Last weekend, family members in law kena berkumpul kat rumah maklong..
Sebab 22 Nov nikah anak kedua maklong..
Sekali bincang untuk hari majlis kat putrajaya 7 nov nanti..

Kalau ikut info dalam group whatsapp group "Waghih Jelutong Most Wanted", berkumpul pukul 1230pm..
Tapi kitaorang sampai pukul 1pm.. Hehehe..
Time tu ramai takde lagi..
Mak kakngah makcik pakcik je baru ada..

Sampai je acara makan tengahari la dulu..
Perut dah bunyik-bunyik..
Ada satay, meehun, meehun soup, buah, kek coklat..
Gambar makanan tak sempat ambik..
Sebab masing-masing dah kelaparan..

Meehun soup paklong yang buat..
Serius sedap.. Kuah pekat..
Sy sampai 2 kali ulang makan.. Huhuhu..

Lepas makan, perbincangan pon mula..
Paklong agih2 kan tugas masing-masing..
Kitaorang sepupu sepapat ni kena standby je pape yang patut..
Banyak tugas-tugas bagi kat mak-mak..
Kitaorang duduk tepi sambil selfie2 je nanti.. Hahaha..

Pukul 6lebih baru la balik..
Duduk melepak kat rumah maklong borak-borak, layan Running Man..
Dengan hujan lagi..
Memang syiok duduk dalam rumah jela..


Izara pon ada..
Elok je dia lentok kat lengan paksu dia..
Budak tenit ni jadi tumpuan semua la haritu..
Dah la pandai borak-borak dengan orang sekarang ni..
Geram je maksu tengok mulut dia terngaga2 borak..

InsyaAllah, 22 Nov ni majlis akad nikah kat sebelah perempuan..
7 Dec majlis bertandang kat putrajaya pulak..

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment