Followers

Thursday, 27 November 2014

Pregnancy Journey - Sandal Fitflop

Hi & Assalammualaikum..

26 Nov 2014, Wednesday

Lama dah berkenan sandal ni..
Dah pregnant ni, macam kena pakai sandal lain je..
Selipar yang selalu pakai pon, memang nipis..
Mak dah bising suruh pakai sandal..
Jadi google la sandal fitflop ni..
Ada yang sy jumpa orang review harga dalam seratus lebih..
Tapi sy tak de kesempatan nak pergi survey kat kedai..

Jadi nya, malam haritu eshat ajak pergi downtown mines..
Dia nak betul kan tali jam dia..
Tengok2 la sekali sandal fitflop ni..

Semua booth dah takde jual..
Sampai lah jumpa satu booth ni..
Tinggal 2 pasang je..
1 pasang tu keras warna purple tali dia, tapi saiz besar..
1 pasang lagi lembut warna merah tali dia, tapi saiz 36..
Sy pakai saiz 35..
Di sebabkan nak sangat2 sandal ni, beli jela..
Dah ada macam kotor2 sikit, sy mintak kurang pon tak dapat..
Jadi beli dapat harga RM20 saje..

Dah beli, pakai terus kat situ..
Excited sangat! Hahaha..




Alhamdullilah selesa pakai sandal fitflop ni..
Tak sabar nak tunjuk kat mak yang dah beli sandal baru.. Huhuhu..
Kita pakai dulu sandal ni..
Kalau dah putus, kita pergi beli baru kat kedai pulak.. Hihihi..

Love, Rina Ellisa

No comments:

Post a Comment