Followers

Saturday, 8 November 2014

Wedding Nadia & Wan

Hi & Assalammualaikum..

7 Nov 2014 (Fri), Dewan Seri Perkasa Taman Maluri KL

Bila 2 majlis bertindih dengan sama tarikh, tak tau nak cakap apa..
Frust.. T__T
Kena korban kan salah satu majlis..
Reception nad sama tarikh dengan Majlis Aqiqah anak buah kat kampung 8 Nov..



Kad jemputan nad hantar via whatsapp je..
Makcik! Kita nak 1 kad kawen awak.. Nak simpan dalam album..

Jadi, jumaat malam sebelum balik kampung singgah jumpa nad & wan kad dewan dulu..
Rasa serba salah sangat-sangat sebab tak dapat datang reception diaorang.. :(
Yela, time sy kahwin dari nikah sampai la ke majlis bertandang nad & wan ada datang..
Mana tak sedih, tetiba reception diaorang sy & eshat takde pulak..
Hmmmmm..
Tapi nasib baik solemnization diaorang haritu, kitaorang datang jugak..

Malam tu sampai dewan, orang pelamin tengah set up pelamin..
Masuk je dewan terpegun tengok pelamin nad..
Giler lawa grand pelamin dia macam pelamin Che Ta tau!

Borak-borak kejap, dalam pukul 10 macam tu gerak balik kampung..
Walaupon hari reception esok nya kitaorang takde..
Nak jugak bergambar dengan pengantin & pelamin..
Layan dulu gambar-gambar kitaorang kat bawah ni..







Sedih pulak rasa tak dapat ambik gambar dengan nad dia pakai baju kahwin.. T___T
Takpela makcik.. Asalkan semua nya dah berlangsung dengan selamat.. Hihihi..
Tapi serius pelamin awak CANTIK!
Kita suka sangatttt!!!


Haaa 4 pengantin atas pelamin..
Nasib baik kerusi pelamin tu panjang..
Muat2 je la kitaorang atas tu..


Selagi tak gerak balik, selagi tu bergambar..


And last dengan makcik nadia..
Masa nak balik tu, sedih lagi..
Sebab takde esok nya sama-sama raikan nad.. SobsSobbbs...


Nah gambar pengantin..
Kalau nak tengok gambar-gambar reception nadia & wan lagi, klik blog dia...
Dalam entry sy ni tak banyak gambar kahwin diaorang..
Sebab tetamu datang malam sebelum reception.. Hihihi..

Tq makcik paham keadaan kita tak dapat datang majlis awak..
Semoga awak berbahagia dengan wan hingga ke syurga jannah..
Dan! Nak dengar news nadiawan junior tak lama lagi.. Amin :)


Di sebabkan kitaorang tetamu paling awal datang, terus dapat doorgift malam tu..
Macam2 ada.. Telur rebus ada, gula2 ada..
Tq mama nad! :)

Love, Rina Ellisa

4 comments:

  1. Nad lambat sgt tnjok gmbr pelamin...tgk kat rina dulu..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha.. boleh2.. sila2.. rina pon tak banyak sangat gambar kahwin nad..

      Delete
  2. HAHAHAHAHAHA baru bace ! Nak jadi apatah budak ni. Alolololo jangan sedih sedih dahla ye. Nanti kite lepak mapley bersama sama. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha.. its ok makcik :p

      ada kat putra roger2 tau..

      Delete