Followers

Tuesday, 4 November 2014

Wedding Reza & Aishah

Hi & Assalammualaikum..

26 Oct 2014, Banting
Majlis Sanding

Awal tahun haritu dah selamat sepupu sy nikah..
Kenduri je baru buat bulan 10 & 11..
Sebab nya ayah wife sepupu ni sakit..
Tu cepatkan tarikh nikah..
Majlis sanding buat kemudian2 pon takpe..
Ramai dah orang sekarang buat macam tu..
Yang penting nikah tu..

Jom tengok gambar pengantin!


Sanding 2 pengantin sekali..
Wife sepupu sanding sekali dengan adik dia..








Laki kerja, bergambar dengan adik pon boleh laaaa..
Macam budak2 pulak buat peace macam tu.. Huhuhu..

2 Nov 2014, Banting
Majlis Tandang

Selang seminggu majlis bertandang kat belah lelaki pulak..
Sepupu dapat orang banting je, rumah masing-masing memang dekat sangat..




Simple pelamin..
Cantik!
Bila malam lampu kaler-kaler..


Pengantin siap-siap kat rumah sebelah..
Sementara tunggu rombongan perempuan sampai, duduk rilek duluuuu..


Eh tetiba dah ada kat pelamin je.. Huhuhu..
Cuaca haritu pon boleh tahan panassss..
Kesian pengantin berpeluh-peluh..


Nenek menepung tawar..



Sesi potong cake, suap-suap kek..


Family members ecah (wife sepupu)..


Pengantin dengan maklang paklang..
Maklang ni kakak mak..


Atuk Nenek dengan pengantin..


Eh nak jugak bergambar dengan pengantin..
Eshat time ni tengah sibuk basuh pinggan mangkuk kat belakang..

Selamat Pengantin Baru Abang & Ecah!
Cepat-cepat dapat baby tau.. Amin! :)

Love, Rina Ellisa

2 comments:

  1. Jauh juga gap dorang sanding tapi tak kesahlah , janji dah nikah. Behe! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aaah.. Janji dah nikah kan.. Selamat dah :)

      Delete