Followers

Monday, 1 December 2014

Giveaway Contest : Shawl By Nursaila Norman

Hi & Assalammualaikum..



Syarat-Syarat GA :

1. Follow blog Nursaila Norman
2. Copy gambar di atas (back link)
3. Buat 1 entri bertajuk 'Giveaway Contest : Shawl By Nursaila Norman'
4. Dalam entri tersebut cuma tulis apa yang paling anda suka tentang blog ini
5. Letak link entri tersebut di ruangan komen di bawah
6. Seramai 3 orang pemenang akan dipilih
7. Lebih ramai yang join Giveaway ini, bilangan pemenang akan ditambah :)
8. Pemenang dipilih berdasarkan bilangan komen terbanyak di entri Giveaway tersebut. Tidak termasuk komen pemilik blog

Tempoh Giveaway bermula 1 - 8 Disember 2014
Pemenang akan diumumkan pada 11 Disember 2014

Cepat sapa2 nak join giveaway dari blogger Saila..
Senang je syarat-syarat dia..
Cuma kena jawab je item no 4..

4. Dalam entri tersebut cuma tulis apa yang paling anda suka tentang blog ini
 Apa yang paling sy suka tentang blog saila ialah ENTRY DIY dia.. Saila dulu DIY bride to be.. Lagi pon, hasil2 DIY dia mesti kemas.. Walaupon sekecil-kecil benda pon.. Memang terbaik la hasil tangan dia.. Selain tu, sy suka baca cerita kisah-kisah hidup saila.. Sy peminat tegar blog saila dari dia belum kahwin sampai la dah ada anak sekarang ni.. Semoga saila masih berblogging sampai tua nanti tau! Hahaha..

Haa cepat2 sape nak join..
Kalau ada rezeki, sama-sama kita dapat hadiah shawl dari saila nanti.. :)

Love, Rina Ellisa

8 comments:

  1. whoaaa..mcm best. nnti klw sempat Sya join.

    gud luck taw~

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq sya.. cepat2 join sama-sama tau :)

      Delete
  2. Salam singgah dari segmen yang sama... Good luck!

    ReplyDelete
  3. gud luck =)
    singgah bw sini dari segmen yang sama

    ReplyDelete
  4. singgah dri segmen yg sme. :)
    http://eli-daydreamer.blogspot.com/2014/12/giveaway-contest-shawl-by-nursaila.html

    ReplyDelete
  5. singgah dari segmen yang sama ^^ + done follow sini

    http://pengemudamerahjambu.blogspot.com/2014/12/ga-giveaway-contest-shawl-by-nursaila.html

    ReplyDelete